Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agaciulku....Ty to dopiero szalejesz....a ja myślałam,że nie umiem się powstrzymać hihihia łóżeczko masz już złożone??i ustawione na swoim miejscu?ja zamierzam rozstawić w połowie maja i niech czeka na swojego właścieciela.....w maju zacznę przepierać ciuszki tzn w odpowiednim proszku dla niemowląt, prasować i poukładać do szafki...skompletować kosmetyki, pampersy...bo na tą chwilę nadal jestem"niesprawna" z moją ręką :-[ale sądzę,że w ramach rehabilitacji w maju będę "szalała" z żelazkiem w ręku...
ja też wczoraj zaszalałam i kupiłam mojemu małemu mężczyźnie istny męski komplecik...
Ja to jestem pod dużym wrażeniem ogladając te Wasze wszystkie zakupy- moje maleństwo poza tatusiem i mamusią nie ma jeszcze nic, ale się tym nie martwię, przyjdzie czas na zakupy-jakoś wolę się z tym wstrzymać do czasu, kiedy dzidzia będzie już z nami. Póki co w połowie kwietnia poskładam sobie wyprawkę do szpitala- a szałowi zakupów poddam się później- zwłaszcza, że pewnie i tak większość rzeczy dostaniemy od znajomych.
Olu, ale ciuchy, mały mężczyzna, uważaj na małe Oliwki, hihihihi
Łóżeczko wczoraj mąż skręcał, ponieważ przyjechały mebelki do Oliwki pokoju i trzeba je wstawić bo muszę widziec jak to wyglada żeby dobierać resztę, karnisz, dekory na scianie, półeczki itp.
Agaciulka ale masz ubranek pełne szaleństwo i łóżeczko bardzo ładne. Urządzaj, urządzaj a potek cykaj fotki dla ciotek z BB Olu ubranka cudne a ja jestem zakochana w tej malutkiej kamizeleczce. Polowałam na podobną na allegro ale niestety
Aniu76 właśnie wróciłam ze sklepu i zobacz jaką lampe wiszącą kupiłam, jestem zachwycona nią, mężuś mi ja juz zamontował Kupiłam w Leroy Merlin za jakieś 130 zł czy jakoś tak