reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Olu, sliczne ciuszki, ja jutro zrobie zdjecia ciuszkow, ktore kupilam dla Mateuszka i wkleje, wklejajcie swoje tez:)))

Agaciulka - bylamw Liroyu ale nie widzialam lampki..buuu

Aniu76 ja widzialm te lampki u nas w Liroy (Sosnowiec) i jest bardzo duzy wybor, sa jeszcze te z helikopterkami i takie fajne halogenki w postaci pszczolek na kwiatku :)

Ostatnio zakupowo zaszalała moja mama - poszła na zakupy i wstąpiła do sklepu, żeby kupić Oleńce jakiś drobiazg. I z pełną torbą wyszła :) Kupiła jakieś 20 różnych ciuszków. A większość takie słodziasy, że aż skręca. Porobię dzisiaj może jakieś zdjęcia, to jutro Wam wkleję. I może fotkę brzuszka też strzelę...

A mam do Was jeszcze jedno pytanie - przymierzam sie powoli do kupna pościeli dla Maleństwa. Oglądałam na Allegro i są dużo tańsze niż w sklepie... Ja chcę kupić taki zestaw 3-elementowy (szczerze mówiąc baldachimy mi się średnio podobają, a poza tym uważam je za mało praktyczne - tylko kurz łapią). I widziałam na Allegro takie zestawy, tylko nie wiem, czy są dobrej jakości. Kosztują one ok. 50 zł i mają kilkanaście różnych wzorów. Takim charakterystycznym są chyba żyrafki... Może któraś z Was już kupiła taka pościel, albo widziała i dotykała... Poradźcie...

Ja tez zamierzam kupic 3-czesciowa w zyrafki ze strony www.dla-dzieci.pl, chyba w kwietniowkach znalazlam i dziewczyny bardzo polecaly.
Oni tez oferuja swoje produkty na allegro.
Ja sie w tej poscieli w zyrafki zakochalam:))

A to ostatni zakup dla Mateuszka:

Kolezanka radzi mi zebym nie kupowala w ogole koszulek ani kaftanikow tylko body.
A wy jak robicie??

Fajnie, że poruszyłyście temat pościeli. Ja też przeglądałam te na Allegro i bardzo mi sie podobają. Jak mają dobrą opinię, to też taką kupię :-)

Ania76 ale śliczne ciuszki!

Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę, że wiecie, czy będzie dziewczynka, czy chłopczyk - można wtedy kupować "konkretne" ciuszki. Mam nadzieję, że na kolejnym USG moje Maleństwo będzie mniej wstydliwe ;-)

reklama
To chyba się zdecyduję na tą pościel... Choć zamówię 2 komplety pewnie już w kwietniu, może gdzieś w połowie...

Co do kaftaników i body, to ja sie generealnie nastawiam na body. Myślę, że są dużo wygodniejsze, bo się nie będą podwijać, a i przytrzymaja pieluszkę. Staram się kupować głównie takie kopertowe, żeby nie musieć się stresować przeciskaniem och przez główkę. Ja mam ich juz sporo - gdzieś z 10 z długim rękawem i koło 6-8 z krótkim. Ale kaftaników też kilka mam, bo dostałam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry