reklama

Zakupowe szaleństwo

Dzieki AniuS - to nie bede kupowac kaftanikow w ogole, jakos body do mnie bardziej przemawaiaj, oczywiscie takei zapinane w kroku i po bokach albo z przodu.
Kolezanka mi polecala spodnie z H&M z takim pasem jak mamy w spodniach ciazowych, powiedziala ze bardzo wygodne, ze zaloze do tego skarpetki i lepsze to niz spioszki czy pajacyk.

Ja posciel tez zamierzam zamowic niedlugo:))

reklama
Ja narazie daruje sobie w kwietniu zaslonki i firanki bo moga poczekac do maja, natomiast w kwietniu zamierzam zaopatrzyc nasz dzidzie w cala wyprawke poscielowa z allegro  :)  :)  :) I moze jeszcze lozeczko z materacykiem.

To jest posciel, wybralalm wzor misie w ramkach na zolciutkim tle
http://allegro.pl/show_item.php?item=93296551

Do tego u tego samego sprzedawcy zamierzam zakupic rozek, posciel do wozka, posciel na zmiane i przescieradla.

Ja też mam zamiar kupić od tego sprzedawcy z Allegro pościel, ale jeszcze nie zdecydowałam się na wzór.
A czy rożki ma usztywniane? Bo ja właśnie taki chcę. Z tego co się orientuję, to właśnie usztywniane, z wkładem kokosowym ma Drewex :-)

Pozdrawiam,
Kasia

witamy:)

ja posciel kupiłam 5-cio elementowa..i jestem bardzo zadowolona..- bezposrednio od producenta..pisałam i pokazywałam Wam..jest słodziasta i o wiele tansza niż firmy drewex czy klups.Mni sie też typowe baldachimy nie podobaja..ale takie moskitiery.i z tego co wiem są przydatne, by np. muchy..komary dziecku nie przeszkadzały... Producent to waldin...mają strone internetowa poźniej zerknę jaka to dkładnie.

Kupiam tez wczoraj Malutkiej śliczną sukieneczkę biała sztruksową z kwiatuszkami:) przepiękna!!!- postaram sie hurtem porobic zdjęcia i wkleić Wam..tylko narazie z czasem krucho..a i komp jest w trakcie formatowania itd..tu w laptopiku nie mam zainst aparatu...
Kupiłam tez niebeskie sztruksiki..no cudo:)

Teraz jestesmy w trakcie poszukowan poscieli do wózeczka, przescieradełka, rożka, wanienki:)

mnie też ogarnął szał zakupów...w kwietniu planujemy wydać "fortunę" na Szkraba.....począwszy od materacyka do łóżeczka,pościeli( uważam ze conajmniej dwa komplety muszą być)..zastanawiam się czy baldachim nieprzezroczysty,czy z tiulu na razie Marcinek będzie spał w dużym pokoju z naMI, i nie chciałabym aby telewizor mu przeszkadzał, padające światło mam już jeden komplet z Disneya nieprzezroczysty...poradzcie mi...też na allegro chcę kupić jest taniej i można podzielić się kosztami przesyłki tak jak ja z Baśką...aż się boję kwietnia ale z drugiej strony nie mogę się doczekać!!!wyprawkę już mam..jeszcze akcesoria do karmienia i kąpieli, pieluszki tetrowe 10 szt...wiecie co ostatnio jedna położna poleciła mi kosmetyki dla dzidzi "skarb matki" nie są alergenne i są bardzo wydajne..odradzam jonhsona!!

Calo słodziasta ta pościel, prawdziwe cudeńko. Sama bym sie wniej chętnie wyspała. A swoją droga to nawet nie wiedziałam że jest coś takiego jak pościel do wózka. jak znajdziecie jakąś fajną to dajcie znać.
Ja kupiłam kołyskę z dwoma kompletami słodziastej pościeli a do tego uszyłam moskitierę z tiulu, właśnie żeby bobo nie złostało z niej wyciągnięte przez muchy i komary, bo mam zamiar go trzymać na balkonie jak będzie cieplutko ;D
A tak wygląda moja pościel: ten niebieski jest dodatkowo z ochraniaczem, a różowy to 2 częściowy
satin230nibd13ny.jpg
satin230rwbd16uz.jpg

u nas jest latem tyle komarow, ze co roku wygladam jakbym miala conajmniej ospe :P
tak wiec moskitiera musi byc.
Sumko pochwal sie swoja moskitiera, bo ja tez bym chetnie taka zrobila, ale wlasciwie to nie do konca sobie wyobrazam jak powinna wygladac heh :laugh:

co do pościeli widzialam prześliczną firmy DREWEX, ale cena powaliła mnie na łopatki za komplet 4 częsciowy życzą sobie 200 Pln- porażka... w porównaniu z innymi niczym się nie różni... Mnie na taki wybryk nie stać, biorąc pod uwagę że dzidzia dlugo z niej nie skorzysta...

reklama
Dzięki Calo nie wiedzialam, że jest tak banalnie prosta do uszycia, wiec bochatersko zabieram sie za robótki ręczne ;D ;D ;D Muszę tylko znaleźć jakiś słodziasty materiał

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry