reklama

Zakupowe szaleństwo

wszystko takie piękne!!:)
wiecie co..własnie od 30 min próbuje wkleić fotke nowych zakupów..niestety net mi działa..tak wolno, ze nerwy puszczają..i ostatnio jest tak, ze po dwóch przejrzanych postach - wsciekła wyłączam kompa...no, ale dzis postaram sie powkleiac aktualne fotki!!- ten komp sprawdza moja cierpliwość >:(

reklama
uwaga:)- oto pierwsza częsc:)!
na wózeczku - nowym naszym zakupie - leży wczorajszy zakup- dresik - naszej Kasiężniczki i gruby kocyk :)

dresik4rr.jpg

Rusalka ale super zestawik!!! A czy mogłabyś wkleic zdjęcie samego wózeczka, chyba, że już gdzieś go umieściłaś, a ja jestem gapa i nie zauważyłam ;-)

Dziekuję za miłe slowa:)!

KasiuDe - cały zestaw zamiesciłam w innym dziale- ..na temat wózeczkow.

Asiu outada ten dresik kupiłam w auchan-ie i dałam za niego 25 zł.

PADAM! dzis miałam wolny dzień..no i musiałam go maxymalnie wykorzystać...jak o 11 wyszłam z domu..tak wróciłam o 15- kręgosłup mi siada- boli i jestem ..jak przejechana przez walec.. To był 4-ro godzinny marsz- po urzędach, po bankach, po sklepach-zaliczona poczta (niestety dziś samochód mi maz podwędził:/... no, ale wszystko załatwione- czas na relaks..chociaż obiecałam sobie, ze jeszcze zrobię porzadki..to chyba juz nie dzis................:)

reklama
Rusałko sliczny komplecik:))))))I jak pasuje do wozeczka!!

A ja zgodnie z obietnica wybralam sie do H&M na zakupy i kupilam m.in.dresik, sumka to ten co widzialas???

i body:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry