reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Fredka fajnie wyglada ten aparat. Daj znac jak sie sprawuje a najlepiej wrzuc z czasem fotki Oli:-)

Moj malzonek kupil ostatnio gdzies na lotnisku taki aparat specjalnie dla dzieci. Julek pstryka a Zoska chodzi oglada te fotki, komentuje i systematcznie kasuje. Wspolpraca niemal idealna.... ale jakosc zdjec faktycznie marna.

Sylka jaki model kupilas?
Mnie maz przwiozl.... ale takie wybrane przeze mnie - typowo podworkowe (na plac zabaw jak ja to mowie)...tyle ze tez tutaj tez pada i plucha.... a kaloszy brak:-(
Zrobilam tez wielkie zamowienie ciuchowe dla dzieci w stanach..a maz odebral i przywiozl. Fajna jakosc i cena (szczegolnie porownujac do tutejszych warunkow):-)

cicha : a jak ty robisz ze zamawiasz w stanach i ci wysylaja? czy maz odbiera na miejscu???? bardzo mnie to ciekawi
bo zkaupy w usa, a zwlaszcza w outletach lubie najbardziej ze wszystkich hehehe a mam okazje tylko raz w roku i to wlasnie wybrane przez meza... woallabym sama wybierac/zamawiac...

Josephine ja zamawiam online i wysylam do znajomych w miescie w ktorym akurat musi byc maz (znajomych mamy sporo wiec na ogol dziala:-)). Raz wysylalam do hotelu i tez bylo ok.
Albo drukuje mezowi liste produktow (np. kosmetyki) i wtedy sam na lotnisku albo jakims 'department store' wedle listy kupuje. Ogolnie musze przyznac, ze bardzo sie ciesze, ze mam takie okazje.

cicha : jestes kobieta ge-nia-lna! znajomych mam malo a takich naparwde bliskich to tylko 1 przyjaciolke z podstawowki, ale na florydzie a tam maz nigdy nie lata. no wiec podsunelas mi pomysl z hotelem! tylko ze bede gaciami trzasc ze strachu ze sie terminy nie zgraja, bo moj lata zawsze na 5-7 dni ale nawet jak leci na 7 to moga powiedziec ze np? & lub 2 ostatnie anulowane :) i wtedy zonk
moj kosmetyki robi na lotniskach, choc to wcale nie jest najtaniej, tylko online wlasnie sa super oferty
a ubrania, no to wypozycza samaochod i ostatnia poldniowke pobytu lub nawet bierze dodakowa noc i wylatuje dzien pozniej i wtedy szal po outletach... ale to jednak nie to samo co wybrac samemu... no i ostanio przywiozl mi ponad 10 koszulek oshkosha dla malego, niby fajne kolroowe ale bytly za 18-22 dolary i spadnie chyba z 4 pary za jeszcze wiecej!, wiec nie taki fajny interes bo i w europie moge kupic za 13-15 euro... a firme akurat ta mialam w nosie :) takze wlasnie w 2011 chcialabym uniknac pol walizki oshksha :)

niecale 3 lata temu jak zaczynal sie wielki kryzys i ludzie opuszczali domy bo nie mogli kredytow splacac kupowalam TROJPAKI body ck za 10 dolcow, a w tedy to bylo 5 euro. a pojedyncze Ralph lauren za jakies 6-7 dolcow, 3, 5 euro
w c&a tutaj place 3-4 :)
a ! i japoknki tommy h. za 12-13 dolcow, torebki guess i Tommy h. srednio za 35-50... dolarow oczywiscie, nie euro :) kocham stany! szkoda ze sa tal daleko!!!!

Ostatnia edycja:
a ja chwilowo jak patrze ile mam rzeczy i co bede musiała przeprowadzic - wypaliłam się zakupowo....(pomijam już że kasy nie ma ale oprócz tego chodzi o nadmiar wszystkiego w tym mnóstwo niekorzystanych)
no tylko prezentów zabawkowych to się nie tyczy ;)

Sylka jaki model kupilas?
Mnie maz przwiozl.... ale takie wybrane przeze mnie - typowo podworkowe (na plac zabaw jak ja to mowie)...tyle ze tez tutaj tez pada i plucha.... a kaloszy brak:-(
Zrobilam tez wielkie zamowienie ciuchowe dla dzieci w stanach..a maz odebral i przywiozl. Fajna jakosc i cena (szczegolnie porownujac do tutejszych warunkow):-)

Cos takiego Bata » Nowa Kolekcja » 591-6599 chociaz to nie do końca te, nie ma online takiego wyboru jak w sklepie.
Ja mam problem z długoscią kozaków bo te co maja byc do połowy uda dla mnie s aledwo za kolano.

reklama
Syla fajne :) widze do nich taka duza torbe :)))) fajne jeansy rurki i luzny sweter :)

Ja kupilam sobie tusz do rzes... jakis tam tani bo w sklepie polecali i byl ostatni :D ciekawe jaki bedzie...szczoteczke ma fajna...a jak nie bedzie fajny to komus wydam ;))) blyszczyk i cien kupilma jeszcze...potrzebuje jakas czapke i szal...i do kompletu rekawiczki...
torebki juz licytowac nie moge bo zlikwidowalo allegro aukcje :O

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry