reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati tak jak pisałam wcześniej prezenty dzieciaki dostaja ze składek, więc dla Daniela uzbieraliśmy 500 zł( my, 2 babcie, mój brat, chrzestni, ciocia - sa szczęśliwi bo nie mają problemu ) - można już wtedy kupić świetne prezenty , tylko Ula będzie trochę pokrzywdzona bo nie mam koncepcji co dla niej
a daniel dostanie jeszcze
Fisher Price IMAGINEXT KOSMOS PROM KOSMICZNY P4237 (1333494766) - Aukcje internetowe Allegro
Stacja Kosmiczna Imaginext Fisher Price P6164 (1326328083) - Aukcje internetowe Allegro - ale to na Mikołajki
wszystko o czym marzył, a ja sie już nie mogę doczekać jak zobaczę jego oczy wychodzace z orbit i ten uśmiech szczęścia :-)

reklama
fusik ten prom kosmiczny tez super!!!! kurde a tutaj w ogole nie ma zabawek fisher price dla starszakow! a lubie ta firme, fajne rzeczy robia! nie wiem czemu nie ma nic dla satrszych... u nas fisherprice'y zatrzymaly sie na prezencie roczkowym...

patiu pochwal sie repertuarem noemi !!! juz to widze, znajac charakterek ;) ja tez tez tak mam nawet bedac ciut starsza ;)

u mnie dzis ciag dalszy swiatecznych zakupow, a no i mokolajkowych bo przez chorobsko malego i swije ledwo sie wyrobilam! dizs pod wieczor!
wiec moj F. dostanie dvd anioly i demony+ slodkosci, mlody to co mialam wczesniej
a na swieta dokupilam mu :
- zetsaw 3 dvd noddy (jednak skapitulowalam... hehehe)
-klocki drewniane miasto (domy ulice swiatla i znaki + auta itp) univers imaginarium
- lego duplo ZOO : Le repas des animaux du zoo sur king-jouet.com - Achat de jeux et jouets en ligne najwazniejsze ze jest krokodyl bo to ostatni szal malego :)
-cd "moje gwiazdkowe piosenki"

aha ze w paryzewie 8 cud swiata : spadl snieg i to sporo tak z 10cm tam gdize nie wydeptane;, no to jednak pojechalam do decathlonu bo kombinezon : same spodnie bo mamy kurtke z tej samej serii i sniegowce :)
Arpenaz Neige 100 Baby Decathlon France

Combinaisons SRX 100 Decathlon France

a kurtka byla taka do kompletu :
Bébé au ski SRX 50 Decathlon France

reklama
fredka super prezenty! kucyk to mi sie moje wlasne dizecinstwo przypomnialo! jak wyszly pierwsze kucyki pony :)

a u mnie dzis zalamka - poszedl sabotaz , spalam chora do 11, wstaje patrrze a w pokoju mlalego co : tata i synus sie bawia gwiazdkowymi klockami z drewna... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nosz w morde! 31-letni facet moze byc gorszy od dzieciaka czasem! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry