reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
pati po przeprowadzce nie moge znalezc kabla od aparatu!!!! a najgorsze z ejuz go mialam i fred pozmienial kartony i pudla platsikowe 'informatyka, narzedzie' itp i znow go nie mam i szalu dostaje
mam tylko kilka starych jeszcze z wiyty ale tylko rezydencji
bo jeszcze wtedy nie mialam prawa pstrykac w srodku...
reszta niedlugo :)

Ostatnia edycja:
a mi sie podoba!...takim dworkiem powialo,,,:),,,wieczorem poszukam fotek mojego budynku

a ja dzis w koncu kupilam sobie kozaki i kosmetyki puder-fluid z loreal true match golden beige - zawsze tego uzywam!,jakies brazujace kulki, roz bourjois, lakier do wlosow, farbe,...no i jakies ozdobki na wlosy dla Ksieznej:P...kozaki i dla niej znalazlam...ale ne bylo jej roziaru 29

no u nas zakupy świąteczne raczej tzn prezenty - swoją droga to cholernie drogie te zabawki .....dzisiaj Daniel nie poszedł do przedszkola bo gile do pasa ( a w niedzielę idziemy na urodziny do jego narzeczonej i profilaktycznie go zostawiłam aby się nie dobił w przedszkolu) a tu przynosi kurier dla niego prezent gwiazdkowy.. powiało grozą, ale na szczęście szczelnie zapakowany :-) tylko mąż nie może się doczekać jak junior pójdzie spać .... aby się trochę pobawić ... :)
BRUDER 03570 SCANIA Z DŹWIGIEM LIEBHERR NOWOŚĆ! (1338547771) - Aukcje internetowe Allegro
faceci są gorsi niż małe dzieci :-)

reklama
fusik : super prezent!!!!

rusia : to poszalals z kosmetykami... ja sobie daje jak "zwykle" na wstrzymanie, bo nie nadanzam zuzyc i pozniej sa ciagle przeterminowane i mam strach nalozyc na ryj... niby nie powinno dluzej lezen niz rok
za to zmaowilam sobie perfum na swieta j'adore i mezowi powrot do klasyka chrome azzaro
reszta do obczajenia, ale weny brak bardzo... juz na mikalaja za 6 dni...

a swoja droga to dzis mam imieniny i czekam bardziej niz zwykle na powrot meza z pracy! ;) hahahahaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry