reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
kolorowe legginysy czy czarne?
jesli to to pytanie to i czarne i w jakims kolorku wezme...szare,braz... bez...widzialam ostatnio super i nie wzielam-taki ze mnie dekiel bo mi sie nie chcialo przymierzac..

Ja tez sobie ostatnio szukam ciuchow i butow na fitness...ale wszystko w takim tempie, ze chyba nigdy nie zaczne ;-)

I tez patrz, ze mam podobnie bo uzywam Nokii choc iphone lezy na biurku i czeka na zmilowanie (maz przywiozl ale jakos nie mam ochoty na zmiane;-) I musze przyznac, ze moje dzieci sa bardziej z tym sprzetem obeznane niz ja (szczegolnie gierki ;-))

reklama
Głodnemu chleb na myśli :-D
Ja wczoraj kupiłam Martusi kilka bluzeczek z krótkim rękawem, i juz na lato bez rękawków, krótkie spodenki i sukienkę, koszulkę nocną i krótką piżamkę, i butki- balerinki, sandałki i takie szmaciaczki na plac zabaw. Poszalałam bo akurat do wczoraj był rabat w smyku 20% więc warto było. Jak wróciłam to Martunia już spała, rano normalnie szalała za szczęścia i koniecznie chciała w letniej sukience iść do przedszkola :-D tylko butków nie pokazałam bo już nie było czasu, wieczorem będzie przymierzanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry