reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
pati : no wszystkich waszych watkow nie obskocze! wiec badz dobra kolezanka i czasem napisz i tu z mysla o mnie :)
poszla po 1 stroj wrocila z 2 :) hahahaha

kupilam zestaw kosmetykow biotherm i jestem mega niezadowlona, shit normalnie!
zasugerowalam sie mleczkiem do demakijazu ktore znam od kilku lat i mi super pasuje... do cery mieszanej
wzielam plyn do mycia, tonik i krem
plyn do mycia : raczej maz jakas, jak maseczka, takie geste gowno ze to zmywam 3 rayz dluzej niz nakladam i myje
toinik : za mocny, mam wrazenie ze sie skora po nim klei, a ponoc ma byc czysta i SWIEZA (!)
krem : zel nawilzajacy - jeszcze z tego wszystkiego anjlepszy ale i tak juz wiecej nie kupie, nakladam na noc, daje po raz kolejny uczucie ze twarz sie klei, tylko ze ono w przeciwienstwie do toniku przechodzi z czasem... ale mimo wszystko... SHIT normalnie, nigdy wiecej!

no i z bardziej udanych zakupow... nabylam..... SPODNIE Z PASEM ROZCIAGANYM NA BRZUSIO :))))))))))))))))))))))

Natalia ja mialam tez z tej firmy krem taki pomaranczowy-mial mi twarz nawilzyc i odwiezzyc:) a kleilo sie to wlasnie jakos tak...nie to co lubie... skora bardziej cierpka i sciagajaca niz przed kremowaniem...dobrze ze wzielam tylko probke-dostalam taka duza bo uzywalam kilka razy ten krem... i niesttey nie dalo sie mnie do niego przekonac... lubie te lancoma ale mi ich zapach przeszkadza-jakis taki " stary"... najlepsze sa kremy Ziaji-mowta co chceta ale pachne po nich,nawilzoona jestem i kieszeni mi nie nadwyreza :-D

Ziaji uwielbiam masło do ciała- kakaowe! Ale kremów do twarzy Ziaji nie używałam. Teraz potrzebuję do cery naczynkowej, a są prawie same do skóry suchej, tylko jeden znalazłam do cery mieszanej- Perfecta, nawet jest OK, później jeszcze wyczaiłam Avene, tylko cena sporo wyższa i poluję na próbki, ale nie mają, albo nie chcą dawać.

Kasia tez lubie to maslo,olejek do opalania i krem do twarzy-pieknie pachna...zarazzilam tu moje kumpele tym kremem :) ja jeszcze lubie taki bialy z rozowym napisem przeciwzmarszczkowy-ten tez na wypasie pachnie :)))
wlasnie zamawiam sobie stroj kolejny,ddla mlodej i jakies lumpy ;) ale to juz po urlopie bede miala bo napewno nie dojdzie do srody ;)

pati : a z Lancoma to ktory? bo ja uzywam teraz hydra zen rozowo bialy ale go zostawilam u sobie, nie myslalam ze przedluze pobyt no i probek nie starczylo... i taka wtopa !
wczesniej uwzywalam przez 2 lata hydra action diora ale teraz zmienilam zeby cera sie nie przyzwyczaila za bardzo, zreszta zmienili ostatnio ta serie "hydra action" na hydra life
ponoc tam cos ulepszyli, pewnie tylko troche design opakowania i nazwe zmienili ;)

a ziajke to powiedz skad ja mam tu wziac, ty jestes blisko i jezdzisz co chwile do pl
jak ja bym sie zaczela bawic w wyslanie poczta plynow, kosmetykow to mnie wyniesie ta przyjemnosc tyle co dior :)
ale jak bede w polsce to na pewno wyprobuje mase bo juz duzo dobrego o ziajce slyszalam, gl tej na rozstepy
ja probowalam kiedys krem dla dzieci i prawie caly ja zuzylam do rak :)
bo mial maly format taki wlasnie torebkowy
wiec skusze sie i odkryje inne kosmetyki :) moze akurat mi przypasuja... zaraz sobie nawet lukne w necie jakie maja kosmetyki
biothermu juz nie kupie nic oprocz tego mleczka do demakijazu co mi pasuje i wody zapachowej, spray'u eau vitaminee lub eau dynamisante na lato :)

Ostatnia edycja:
Ja tez Ziaje lubie.... krem oliwkowy, maslo i z tego co pamietam wczesniej byla tez seria mleczna (chyba na mleku kozim...taka biala i tez bardzo ok). Kremow do twarzy jeszcze nie uzywalam ale moze sie skusze na ten pod oczy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry