hej
chwalic sie co dostalyscie na dzien matki

moijemu synkowi jakis dobry duszek podpowiedzial ze mama lubi kosmetyki

i dostalam mieszaknke produktow Nuxe, Occitane de Provence i Caudalie

a dzis bylam na usg I trymestru i oczywiscie wracajac do domu ( na jednym dworcu jets centrum handlowe na pietrach) nie powstrzymalam sie i zrobilam zakupy

sobie : spodnie alladyny na za chwile w cudownym rozmiarze M

z guma na brzuch, lniane i drugie alladyny zwykle H&M bawelniane brazowe w 3/4, 3 pary gatek rozmiar 40 i 3 pary rozmiar 42

))))
w H&M :
fasolce w : 3 pary bialych skarpetek, 2 biale czapeczki : jedna z bawelny druga ciepla , jedna czapeczka w paski bialo siwe z bawelny tez, 2 pary rekawiczek "niedrapek", i reczniczek ale taki cieniutki, bo po poldusiu mam 2 grube normalne i 1 cienki i wiem ze tymi grubymi zle mi sie suszylo... w kazdym razie zle w zakamarkach pod paszkami itp

zachowam je jak dzidzia bedzie wieksza
dzidzi kolezance co sie urodzila komplecik z disneya
no i wkoncu tez cos dla mojej poldeczki na dzien dziecka : 2 pary dresikowych spodni
rusia : zazdroszcze ci tych wyprzedazy, w UK to faktycznie ciagle cos jest... a tu... doopa! trzeba czekac na styczen i lipiec! a H&M dla malych dzieci to czesto wogole nie przecenia, tacy zdziercy! dla doroslych tak, a dla malych dzieci nie, takie 0-12 m-cy bo wiedza ze czlowiek i tak kupi bo co?
a doroslemu 15ta para jeansow niepotzrebna, to przecenia, zeby kusilo...
lece odebrac buty do szewca... fak! mam 20min drogi a od 8h30 jestem na nogach bo gin daleko, plus laboratoriulm analiz itp.... padam ://////////////////// ale jutro juz wakacje

zajrze do was po poworcie poczytac co tam za lupy do domu naznosilyscie