reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ja mniej wiecej jestem na biezaco z oczyszczaniem mieszkania;) wyprzedalam sobie bedac 2 razy na takim ryneczku jako sprzedajacy:)
ciuszki po dzieciach- oddaje, sprzedaje badz trzymam ;-)

wczoraj tu byl bank holiday- dzien wolny od pracy, a jesli nie to extra platne- w ten dzien w sklepach sa wyprzedaze bo tak gl. tu sie spedza wolny czas :D co i nam sie wczoraj udzielilo:) Adam wczesnie wrocil z pracy i strzalka- kupilam sobie swietne buty!!! przecena z 49,99£ na 16,99£ :D Klaudii dresy 2 pary, A. sobie plecak - z miejscem na laptopa z karimora przecena z 49,99 na 15,99 ...ja sobie tarke do warzyw iowocow wymienilam na nowa - bardzo porzadna!i ladnie wygladajaca z rozwoymi wstawkami:D przecena z 9,99 na 3,99 i musielismy wracac bo sklepy nam zamkneli;/...zastanawialam sie nad jedna sukienka wygladalam w niej jak osa...ale taka elegancka...cyzli kolejna kupina i odwieszona, bo gdzie ja ja zaloze? fakt, ze grzech bylo jej nie wziac...bo w hm za 10£ porzadna, juz nawet nie wiem z ilu przeceniona...no, ale..juz mam kilka takich"grzech nie wziac" hahahah ...choc kto wie, czy dzis po nia nie wroce hehehe

hej

chwalic sie co dostalyscie na dzien matki :) moijemu synkowi jakis dobry duszek podpowiedzial ze mama lubi kosmetyki ;) i dostalam mieszaknke produktow Nuxe, Occitane de Provence i Caudalie :)
a dzis bylam na usg I trymestru i oczywiscie wracajac do domu ( na jednym dworcu jets centrum handlowe na pietrach) nie powstrzymalam sie i zrobilam zakupy :)
sobie : spodnie alladyny na za chwile w cudownym rozmiarze M :) z guma na brzuch, lniane i drugie alladyny zwykle H&M bawelniane brazowe w 3/4, 3 pary gatek rozmiar 40 i 3 pary rozmiar 42 :)))))
w H&M :
fasolce w : 3 pary bialych skarpetek, 2 biale czapeczki : jedna z bawelny druga ciepla , jedna czapeczka w paski bialo siwe z bawelny tez, 2 pary rekawiczek "niedrapek", i reczniczek ale taki cieniutki, bo po poldusiu mam 2 grube normalne i 1 cienki i wiem ze tymi grubymi zle mi sie suszylo... w kazdym razie zle w zakamarkach pod paszkami itp :) zachowam je jak dzidzia bedzie wieksza

dzidzi kolezance co sie urodzila komplecik z disneya

no i wkoncu tez cos dla mojej poldeczki na dzien dziecka : 2 pary dresikowych spodni :)

rusia : zazdroszcze ci tych wyprzedazy, w UK to faktycznie ciagle cos jest... a tu... doopa! trzeba czekac na styczen i lipiec! a H&M dla malych dzieci to czesto wogole nie przecenia, tacy zdziercy! dla doroslych tak, a dla malych dzieci nie, takie 0-12 m-cy bo wiedza ze czlowiek i tak kupi bo co?
a doroslemu 15ta para jeansow niepotzrebna, to przecenia, zeby kusilo...

lece odebrac buty do szewca... fak! mam 20min drogi a od 8h30 jestem na nogach bo gin daleko, plus laboratoriulm analiz itp.... padam ://////////////////// ale jutro juz wakacje :)
zajrze do was po poworcie poczytac co tam za lupy do domu naznosilyscie :)

Ostatnia edycja:
jako ze urlop tuz tuz to zakupilam dwie sukienki,3 bluzeczki,szorty,bielizne,dla mlodej japonki z conversa,A dostal spodenki i dwa t-shirty...to chyba na dzis wszystko...jeszcze za dwa trzy dni wybiore sie po jakis stroj

pati na jaki stroj sie czaisz?
ja wczoraj kupilam kuferek z biotherma w wersji wakacyjnej podorzniczej :)
lenicuhuje u tesciow
kiedy jedziecie na urlop pati i gdzie?

spoznione ale najlpesze zyczonka dla noemi :)))))))))))))))))))))))
jak wam sie udaly urodzinki i dzien dziecka????

Dzieki :)
urodziny super-ciorka Ty sie troche wysil i popatrz na nasze inne watki to wszystko bedziesz wiedziala :P
Lecimy do Bulgarii.

Dzis kupilam sobie japonki i portfel w Zara-jest caly pomaranczowy -taki strasznie soczyscie pomaranczowy ,a zamek ma mega pink :))))

stroju kapielowego nie kupilam zadnego... nic mi sie nie pdoobalo..ale przestalam sobie druk robic bo ocipieje do rezsty...cos sie trafi to trafi,jak nie to nie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry