a ja to sie wogole zarzekalam ze rozu nie kupie a juz mam spora kolekcje - a na dodatek jeszcze nie wiem czy dziewcyznka czy nie , hahahahahahaha

ale przyznam ze polaczenie stary lub delikatny roz z brazem uwielbiam
a ty sue pati z dresow oratlionowych nie smiej, bo w takich pomykalam na kortach i pod domem do calkiem pokaznego wieku hahahahaha i wlasnie w turkusowych oczywiscie jeszcze z czyms tam przemieszanych
sylwia : kolorki mocne te zmi bardziej do chlopca pasuja, moze dlatego ze u dizewczynek robia duzo wzrokow, apliakcji, dekoracji typu falbanka kokardka i jak s amocne kolory do tego to sie robi naparwde MOCNO I DUZO
ja w szoku jestem, kilka m-cy temu zkilkwidowalam konto na fb bo ktos mi sie wlamal ( wkejal nie moje, usuwal moje fotki) i wczoraj sie kopnelam i z przyzwyczajenia wpisalam na fb ( mam konto na fikcyjne nazwisko zeby u3mac kontakt z tymi co nie maja nk) wklepnelam odruchowo stary mail i co sie okazalo...?????????????
OTWORZYLO MI MOJE STARE KONTO!!!!!!!!!!!! Wszsytko tak jak bylo, znajomi, komenatrze itp!!!!!!!!!!!!! Jakas paranoja, zaczynam sie bac internetu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!