hejka
sylwia : mi na stopy A ZWLASZCZA LATEM jak sa naparwde poszarpane i mega suche najlepsza zwykla neutrogena!!!!!! a najlepiej konska dawka na noc i bawelniana skarpetka
ja wczoraj poszalalam jak znajde kabelelek to wkleje fotki
ale sylwia znow mnie opierdzieli za mdle kolorki
kupilam mlodemu koszule, bejbikowi : swterek 'kape' w moim kochanym kolorze taupe, biale spodenki "smerfy" z weluru, pizamke welurkowa siwa z kolnierzykiem retro

body cale biale, cale siwe ( klasyka do polacznia z innymi ciuszkami), skarpetki : biale bezowe i brazowe
sobie sweter siwy-corail, gatki podomki bawelnialne, kapcie na porodowke, i teraz najlepsze : 2 pary majtow koronkowych i 2 staniki koronkowe zupelnie nieporodowkowe

chyba mi ciaza zaczyna wychodzic nosem, bo takich to nawet z lenistwa parszywego na codzien nie zakladalam zanim mialam foczy brzuch
i zele pod prysznic na aromaterapie : kolekny litchi i melon tym razem oraz 2 lakiery do paznokci : wsciekly roz i taki jakby zielono-zolty dziki na lato

i cien do oczu w "piasku" czy nie wiem jak to nazwac ... brazowo swiecoacy taki ...teraz tylko trzeba sie zmotywowac zeby malowac
poza tym krem do rak PO PROSTU SUUUUUPER
serum sie jeszcze nie wypowiadam bo za wczesnie, ale jak narzeie wydaje mi sie ok...