reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dzis miałam wolne, więc poszalałam :-) Kupiłam sobie półsportowe buty ecco, krótki płaszczyk wiosenny, bluzke, szal, portfel, jeszcze buty dla Marcina, letnie spodenki i koszulkę dla Marysi.

Wow Mamoot... jak na ciebie to naprawde powazne zakupy;-) Fajnie, ze tak ci latwo poszlo i znalazlas to co chcialas podczas jednych zakupow.

Ja potrzebuje troche rzeczy ale jakos nie ciagnie mnie do sklepow wiec sie ratuje tym co mam. Nawet w Polsce nie poszalalam bo procz kilku t-shirtow z endo, masy ksiazek i kilku plyt niczego nie przywiozlam.

Wow Mamoot... jak na ciebie to naprawde powazne zakupy;-) Fajnie, ze tak ci latwo poszlo i znalazlas to co chcialas podczas jednych zakupow.

Dobrze mnie znacie :-D

Pretekst był taki, że jak nie idę do pracy, a do Marysi przychodzi mój teść, a ja jestem w tym czasie w domu, to ona oczywiście "wisi" na mnie. Więc zawsze sobie wymyślam co by tu załatwić "na mieście". Tym razem padlo na outlet. A że jestem matka polka kobieta pracująca i mam mało czasu na zakupy, to jak już znalazłam cos fajnego to stwierdziłam, że nie ma co się zastanawiać tylko trzeba kupić, bo nie wiadomo kiedy znów siuę wybiore. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry