reklama

Zakupowe szaleństwo

ladne!:tak::tak::tak:
u nas tak kichawa pogoda, ze tesknie za Polska! domem...:-(czy tak zawsze bedzie? niby tu oki itd...ale wraca tesknota za krajem...za domem...rodzina, przyjaciolmi.:eek:

reklama
Ale świetna ta marynarka Pati ;) a ta buteleczka lakieru to jaki ma numer? Ja zakupilam 2 pary jeansow w c&a zwykle rurki do tego trampki za kostkę lakierowane i mokasyny. I kilka koszulek na ramiaczkach. A i zakupilam rolki i jeżdżę po wsi na lans;)

Lans przez wiesc-padlam :-D:-D:-D
Syla ten pomaranczowy lakier jednak srednio mi sie widzi...w butelce ladniejszy... ale za to mam ten pinky i jest cudowny...wogole fajna seria tych lakierow...cena fajna i jakosc tez...
fotki z netu... pomarancz kolor 020 Man Go tango ,a roz 790 Pinky and the Brain

Załączniki

• 70610.png
    70610.png
    21,1 KB · Wyświetleń: 56
  • cat_lack_orange_ladyinred_teas1.jpg
    cat_lack_orange_ladyinred_teas1.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 50
tez ostatnio kupilam sobie pomarancz i wsciekly zolty- oblesnie wygladaja na moich paznokiach:eek:

Rolki fajna sprawa!

ja w tyg. jka sie juz wszystko upokoi ide do miasta za jakimis sandalami...w ten desen co Pati pokazala...tu nie czuej klimatu, bo wiosennie, ale musze wlasnie na wyjazd do PL obkupic sie w letnie buty/

reklama
Wiecie co, te kolory chyba tak dziwnie na paznokciach wyglądają. Ja mam żółty - w buteleczce super a na paznokciach:cool: Musiałam pomalować tym pękającym, bo fatalnie wyglądała. Kilka razy próbowałam i za każdym razem od razu zmywam.
Pati, super sandałki.Ja mam kostkę i nieładnie moja stopa w takich paskach wygląda, buuu
Sylwia, może trampki się rozbiją?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry