reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dziewczyny super ciuszki:))
My jak na razie w planach mamy kombinezon zimowy, sanki tez, a dzisiaj zamowilam lezaczek, jak sie sprawdzi to nie bedziemy kupowac w ogole albo na razie krzeselka do karmienia....
a z ciuchow to dopiero jakos w przyszlym miesiacu kupie body i pajacy juz od 6-12 miesiecy:)))
Rodzinka sporo ciuszkow sprezentowala Matiemu:dresiki, bluzki, spodnie juz na rozmiar 74-80 wiec na razie nic nie musze kupowac..ale korci, bo lubie:))))

Patrycja super tez slinaczki
Stokrotki - pojazd bombowy:))))
Mamoot - gdzie kupilas przyjaciol do kapieli???
Fusik - jaka czapa boska i jeszcze lepsze buty:))

FUSIK ,ALE TA TWOJA CZAPUCHA PRZEMOCNA,WLAŚNIE TAKIEJ SZUKAM DLE MAXIEGO,BO W TAKIM KOLORZE MAM ŚPIWOREK.MOŻE UDA MI SIE GDZIES TAKA DORWAĆ,ACH:tak: :tak:

Patrycja, widzę, że podoba Ci się kolor niebieski:-). Ja się od niego uwolnić nie mogę - co niebieskiego zobaczę, to chcę kupować. A najbardziej podoba mi się ta bluzeczka z motylkiem dla Noemi.

Fusiku, widać, że się czapa Danielkowi podoba! Taki uśmiechnięty.

Aniu, ta numeracja z miesiącami jest jakaś dziwna. Ja kupiłam Wojtkowi koszulkę na 12 miesięcy.:szok: I co? Troszkę za długie rękawy.
A co do przyjaciół do kąpieli, to kupiłam je w takim sklepiku który jest przy Niepodległości, niedaleko metra Wierzbno. Chyba się nazywa "Polak Mały", o ile nie pomyliłam. To po prostu najbliższy sklep koło mnie.
O, nawet ma swoją stronę. I podają dokładną lokalizację.
Sklep Polak ma

Mamoot u mnie to ostatnio co sie spodobalo to bylo rozowe....I nie zebym byla jakas fanka tego koloru,poprostu tak wypadlo...A dzis jak zaczelam przebierac to wszystko w kolorze niebieskim i dodatkowo pomarancz...;-)

A tak na marginesie to lubie ten odcien niebieskiego (czy to turkus raczej)sama dla siebie na lato...Do opalonej skory wyglada idealnie:-D

To prawda, że łądnie wygląda. No i wszystko gra: od małego uczysz Noemi, jak się powinna ubierać, żeby się podobać. :-):-):-)

reklama
Super zakupy zwłaszcza Danielkowe butki :-)
Ja też musze sie przyznać że jestem uzależniona od niebieskiego koloru. :-D

Do góry