reklama

Zakupowe szaleństwo

Wiecie co ja tak sobie czasami yśle że troche przesadzam z tym kupowaniem , że jesteśmy zagadzetowani , bo tak na dobrą sprawe bez wielu rzeczy moglibyśmy świetnie funkcjonować .......... No ale z drugiej strony na to patrząc to wkońcu nasze pierwsze dziecko i pokusa kupna czegoś tam jest większa niż rozsądek...........:-) .
A tak nawiasem, myslałyście już o prezencikach na Święta Bożego Narodzenia. Mi po głowie chodzi bujawka ale do świąt jeszcze troszke więc może coś innego sobie ubzduram ;-)

reklama
My to w sumie już wstępnie prezent na święta mamy (chociaż pewnie jeszcze coś dojdzie) - bo korzystaliśmy z mega promocji w Carreofurze - było taniej niż na allegro :) zabawki może mało oryginalne ale wg mnie baaaaaaaaaardzo fajne - Od nas garnuszek na klocuszek a od moich rodziców Szczeniaczek uczniaczek - i powiem wam ze w szczeniaczku Karol już się zakochał - bo oczywiście musieliśmy wypróbować...szczeniaczek stoi zapakowany na szafie i Karol kilka razy dziennie puszcza w jego stronę promienne uśmiechy...a czasem go zdejmujemy i śpiewamy kilka piosenek...i nawet Lolek sam naciska!!! wiem że to bez sensu że to ma być prezent :) ale wniosek taki że dziadkowie będą musieli jeszcze coś dokupić co będzie niespodzianką!!!
A zabawek też mamy mnóstwo i postanowiłam troszkę przystopować bo wieloma i tak się nie bawi a walają się wszędzie...a ma swoje preferencje - po pierwsze gazety po druge piloty po trzecie klawiatura po czwarte prysznic po piąte miseczka z kolorowymi cukierkami!!! Ewentualnie może jeszcze byż auto fishera, parę ulubionych grzechotek i książeczki z piszczkiem...pozostałe zabawki są obdarzane zazwyczaj jedynine drobnymi chwilami uwagi...

a takie cos kupilam wczoraj-w H&M

czapka-tylko 5 euro... :tak:

P1010006_7.JPG

P1010007_4.html

P1010004_4.JPG

i takie jeansy-ktore kupilam za smieszna cene bo tez jakies niecale 5 euro poniewaz byly przecenione...chyba jeszcze pojde po takie fajowe zielone bojowki tylko ze rozmiar 80 bo nie bylo juz 74 a 68 to takie w sam raz...

P1010011_5.JPG

P1010010_2.JPG

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry