reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Uwaga-bede sie chwalic:-D:-DSorry dziewczyny za jakosc tych fotek ale cos zaczal nawalac nam aparat...heh.to czas na nowy:-)

P1010058_1.JPG

P1010057_5.JPG

P1010069_2.JPG

A tu pierwsza skarbonka Noemi...:-D

P1010087_1.JPG

a tu nowe rajstopki i bluzeczka...

P1010083.JPG

P1010078_1.JPG

P1010075_2.JPG

P1010072_2.JPG

Patrycjo krzesełko fajoskie (my jeszcze nie myslimy o takim zakupie) a rajstopki wystrzałowe :-)
Co do wÓzka to ma śpiworek taki odczepiany , kosztował 339złoty . Zależało mi głównie na tym aby był lekki i "zgrabny" - no i taki jest ;-) :-)

Patrycja krzesełko super bardzo mi sie podoba a tak na marginesie ile Noemi ma wzrostu.Bo jak tak patrze jak stoi to wydaje mi sie że jest chyba o głowe wyższa od mojej Martynki.Pozdrowionka :)

reklama
Stokrotki super wózek, bombowy kolor! Patrycjo zakupy pierwsza klasa, ale rozpieszczasz Noemi:)))

Do góry