reklama

Zakupowe szaleństwo

ahhh cudne krzesełko!!! oj my tez musimy sie za jakimś rozglądnąć, póki co korzystamy z leżaczka i super się sprawdza, bo mała sama jeszcze sztywnie nie siedzi, zresztą w leżaczku ma pozycje półsiedzącą i dzięki temu też zapobiegamy ulewaniom.

reklama
To jest krzesełko z firmy baby dreams model bambi są rózne kolory ale nam najbardziej podobał sie ten i zakupilismy na allegro.
Wcześniej przstudiowałam juz chyba wszystkire modele krzesełek i to moim zdaniem jest najlepsze no moze tylko bardziej podoba mi sie te Peg Perego Primma pappa ale tamto kosztuje 600 a to "tylko " 289 :-D
Krzesełko jest stabilne, na kółeczkach mozna zablokowac maja tylny hamulec i ma regulowane oparcie i wkładke redukcyjna

Super sprzecik i fajne kolory. Ja lubie taka zielen. My wczoraj tez w koncu zamowilismy (nie takie bajeranckie ale zwykle drewniane). W koncu - bo krzeselko mielismy juz dawno wybrane ale nie potrafilismy podjac decyzji w jakim kolorze je chcemy - wahalismy sie pomiedzy lime, orange i natural w takiej wlasnie kolejnosci - no a bedzie jednak to ostatnie.

Widzialam juz gdzies podobny patent tzn. podobnie zaprojektowana torbe tylko tylko bardziej kanciasta. W sumie to fajna sprawa na lato bo czasem chce sie gdzies usiasc na trawce a nie zawsze jest cos pod reka(tyle ze swoje szpargaly trzeba bedzie chyba w czyms mniejszym nosic - kosmetyczka lut tp). W sumie maja fajne kolorki i przystepne ceny :-)

Sylwia, wygląda strasznie fajnie, no i piękne kolory. Ja tylko mam wątpliwości czy moje plecy by to wytrzymały. Ty nosisz czasem Wojtka w chuście, dobrze pamiętam? A co na to Twoje plecy? Bo mi w klasycznym nosidełku wysiadają. Czy w chuście ciężar rozkłada się inaczej?

reklama
Sylwia fajne krzesełeczko.. tylko uważaj na metkę która jest wszyta wewnątrz siedziska ( po prawej stronie ) Mój mały łobuziak jak tylko ją zobaczy to nie ważne jest jedzenie tylko ta metka.. chyba sobie myśli "co ona tu wisi, muszę ją wyrwać, wygryś, zniszczyć..." :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry