reklama

Zakupowe szaleństwo!

jutro sie do bootsa wybieram i napewno go calego przeszukam:tak: :tak:

ale jak nie znajde mama do mnie bedzie leciala wiec dopisze pprostu do listy niech mi przywiezie:tak: :-)

reklama
Ja do wyprawki dopisałam jeszcze kółeczko nadmuchiwane - takie małe dziecięce. Nie wiadomo jak "nasze dupki" będa się czuły. Po pierwszym porodzie siedziałam sobie na nim jak na tronie przez kilka dni a powrót ze szpitala do domku samochodem nie był katorgą. Chociaż nie czułam każdej dziury! Może teraz wydaje sie Wam to bezsensowne ale warto pomyśleć!

ide dzisiaj zajrzec do sklepu po ile sa wypelnienia do poscieli - czy oplaca sie w ogole na allegro kupowac czy lepiej tu na miejscu...moze po drodze zahacze jeszcze o apteke i kupie te wszystkie pierdolki :rolleyes:

hihi wstaje dzisiaj rano a tu net śmiga:-D byłam dzisiaj w aptece po te rzeczy dla dzidzi i kupiłam emulsję oilatum 500ml za 46 zł a na allegro 65zł:szok: kupiłam jeszcze pas poporodowy za 33zł i podpaski giganty:szok: kupiłam też majtki jednorazowe:tak: tylko słyszałam że w szpitalu każą wietrzć krocze i ściskać podpaskę udami:confused: no ale jak tu spać w nocy z taka podpasdką:confused: albo jak będe wędrować po korytarzu to ją zgubie:laugh2:

kupiłam też majtki jednorazowe:tak: tylko słyszałam że w szpitalu każą wietrzć krocze i ściskać podpaskę udami:confused: no ale jak tu spać w nocy z taka podpasdką:confused: albo jak będe wędrować po korytarzu to ją zgubie:laugh2:

to im zaleje cale lozko i bede zostawiac slady :-D
ja przed ciaza mialam zawsze tak obfite okresy, ze podejrzewam, że ze mnie teraz tez bedzie niezle cieklo :baffled:
takze majtki jednorazowe na pewno kupie, bo nie wyobrazam sobie inaczej...bede caly czas sciskac uda?? a w nocy to podpaska wyladuje mi na czole :eek:

to im zaleje cale lozko i bede zostawiac slady :-D
ja przed ciaza mialam zawsze tak obfite okresy, ze podejrzewam, że ze mnie teraz tez bedzie niezle cieklo :baffled:
takze majtki jednorazowe na pewno kupie, bo nie wyobrazam sobie inaczej...bede caly czas sciskac uda?? a w nocy to podpaska wyladuje mi na czole :eek:

jak obiecasz ze bedzie miec ja na czole to rodze z Toba hehe :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry