reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
wiecie jak mi tak marudzila to juz sie balam poprosic o nozyczki do paznokci bo by mi pewnie powiedziala, ze male sobie same obgryzie albo ja mam to zrobic :baffled: :sick: :dry:

No Agutek ale masz wydajność prezerwatywową ;) heheh

A co do nożyczek i obcinania paznokci, gdzieś słyszałam, że podobno niektóre Mamy na początku właśnie OBGRYZAJĄ (!!) swoim dzieciom paznokcie.... Hmmm... Wiecie cos o tym??

No Agutek ale masz wydajność prezerwatywową ;) heheh

A co do nożyczek i obcinania paznokci, gdzieś słyszałam, że podobno niektóre Mamy na początku właśnie OBGRYZAJĄ (!!) swoim dzieciom paznokcie.... Hmmm... Wiecie cos o tym??

Paznokietki sa tak miękkie, że same zaczynają się zaginać i odpadać - wystarczy im trochę pomóc. Jak nie masz pod ręką nożyczek, zawsze można obgryźć! Dlaczego nie?

Ja to chyba jednak będę korzystać z nożyczek (których nota bene jeszcze nie kupiłam) bo jakoś mi nie pasi to obgryzanie, zresztą nawet nie mam doświadczenia ;).

Dzis w szkole rodz. położna dała nam kolejne materialy o pielegnacji noworodka, np. jak trzymać Maluszka itp. i tak je sobie oglądam i myślę z przerażeniem, ze juz całkiem niedługo będzie trzeba przejść od teorii do praktyki.... Zaczynam mieć cykora....

A w tych materiałach był link do stronki, która się może Wam przyda: www.polek.pl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry