reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Już wrzucam śpiworko - kombinezon :). Nie wiedziałam po co ma takie "kieszonki" na rękawach ale wyczaiłam,ze jak się je odwinie to nie potrzeba rękawiczek :).
Melanie raczej na dwór ten śpiworek.

A kupiłam na 62 cm (mniejszych zresztą nie było) więc się chyba Młody nie utopi ;).

Ja też w końcu zaszalałam. Kupiłam na Allegro zestaw 44 ciuszków w świetnym stanie dla chłopca 0-6 mcy za 120 zł. Kombinezonka w zestawie nie ma ale jeszcze coś wynajdę!

ja dzisiaj kupiłam:
- wózek:happy::happy::happy:
nie mam aparatu ale Wam go opisze. jest na sprężynach /(początkowo chciałam na pasach) koła udają pompowane :-D, 2 kolory - dużo khaki z domieszkami oliwkowego:-p. ma dużo bajerów (przekładana rączka, można ją też opuszczać albo podnosić; moskitiera, tropik, duży kosz + 2 torby, nosidło z budką)
do najlżejszych nie należy ale jest śliczny:-p:-p
- smoczek firmy Avent, taki spłaszczony. (oczywiście biały:laugh2:)
----------------------------

podobno trzeba kupić też profilowany albo okrągły bo nie wiadomo który dziecku będzie pasować:confused::baffled:

Już wrzucam śpiworko - kombinezon :). Nie wiedziałam po co ma takie "kieszonki" na rękawach ale wyczaiłam,ze jak się je odwinie to nie potrzeba rękawiczek :).
Melanie raczej na dwór ten śpiworek.

A kupiłam na 62 cm (mniejszych zresztą nie było) więc się chyba Młody nie utopi ;).

eee fajowy :-)
no naprawde ładny :tak:

Dzięki Mel :). On jest "mięciutki jak kaczuszka" , nadotykac się go nie mogę ;). Nie wiem jaki będzie po praniu ....

A czy np. na wyjście ze szpitala wystarczy taka cienka czapka pod tę ze śpiworka??

mysle ze jak nie bedzie trzaskających mrozów i nie będziecie daleko szli do auta (5 km ;-) hihihi ), to wystarczy
przeciez tam jest też kapturek, nie ? :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry