reklama

Zakupowe szaleństwo!

Justin to byla moja pierwotna wersja wozka , ale w jaskrawo czerownym kolorze :tak: :-) :tak:

widze ze zakupy po nowym roku ruszylu pelna para:tak:

my tez wczoraj kupowalismy

Zobacz załącznik 23656

Zobacz załącznik 23657

i jeszcze zestaw nozyczek i obcinakowTzn po jednej sztuce w zestawie:-) :tak:

dalej na tapecie jest posciel ale przescieradla najwazniejsze:tak:

dziewczyny czy wy tu kupilyscie jakies kosmetyki dla smykow:confused:
bo jak narazie to z kazdej strony widze gonhsona cale regaly i tylko kilka jakis nie firmowych , typu tesco , czy asda:baffled: :dry:

reklama
Miloku ja kupowałam tu dla Pariski kosmetyki bootsa
ale nie wiem jakie będą dla noworodka
tzn czy nie będą uczulały

zobaczymy ;-)

A czy np. na wyjście ze szpitala wystarczy taka cienka czapka pod tę ze śpiworka??

Ja mam w razie czego zimowa czapke :tak:
Ale tak jak pisalam wczesniej - nigdy nie wiadomo czy ja w lutym nie urodze i czy wtedy nie bedzie trzaskajaca zima...
takze zabezpieczona jestem ;-)

dziewczyny czy wy tu kupilyscie jakies kosmetyki dla smykow:confused:
bo jak narazie to z kazdej strony widze gonhsona cale regaly i tylko kilka jakis nie firmowych , typu tesco , czy asda:baffled: :dry:

Ja mam plyn do kapieli Nivea, oliwke Bambino, chusteczki do pupy Nivea i Dzidzius, Bepanthen i Sudocrem...

też zamówiłam to łóżeczko tylko to teroszke jaśniejsze:tak: Agutku też myślałam o tej pościeli chyba zamówie taki jeden zestaw, a drugi taki 10 elementowy z baldachimem i przybornikiem:tak:

No ja zrezygnowalam z tych wszystkich gadzetow, bo uznalam, ze mi niepotrzebne, a baldachimu to nawet nie mialabym gdzie zamontowac, bo bym zagracila sypialnie ;-) :-D

JustineMyMind, debiutantko, miloku - gratuluje zakupow :-)

ja mam zamówione łóżeczko ale dostane je na początku lutego (kasa mi sie kończy:szok:)
z kosmetyków mam Sudocrem, oliwke Bambino i chusteczki pielęgnacyjne Nivea Baby..i nic więcej:baffled:. Nie kupuje Johnsona bo ponoć uczulają:no:
łózeczko będzie takie, bo na dłużej wystarczy:happy::

ja chyb ajednak gohnsona kupie:tak:
jak beda uczylaly to wtedy bede sie martwic
kupie gohnsons sensitive i zobaczymy
jak cos to ja je uzyje bo mni eni euczulaja:tak:
a malemy kupimy cos innego:tak:

hello,
juz macie wszystko?mi zostaly jeszcze kosmetyki dla siebie i malucha-glownie dla dziecka. I teraz nie wiem co kupic bo juz sie naczytalam o tym wszystkim i sama nie wiem co bedzie najlepsze!
mysle o:
oilatum emulsji
soli fizjologicznej
kremie alatan
sudocream juz mam
no i chusteczki-nie wiem jakie
czy cos jeszcze?
dostalam mascie 2 na brodawki (malatan i jakias tam jeszcze)
co macie?

johnsona nie radze, bardzo uczula
nivea jest ok, sanosan tez - ladnie pachnie i wydajny
z kazdej firmy cala seria:
mydelka, oliwki, balsamiki, kremik na dwor, do pupci, puderek i tepe

fajnie to lozeczko rozbierane. Justine drogie bylo?

Nie mam pomyslu gdzie przeniesc Jasia w marcu. Bedzie za maly na normlne lozko. Mel masz jnuz jakis patent?

my kupilismy takie łóżeczko jak zostało już pokazane, takie "przyszłościowe" ;-)
Pariska śpi w nim od roczku czyli jak tu przyjechaliśmy

a to co miała w Polsce - mniejsze, będzie dla Maddoxa :tak:

reklama
Anija wiem o tych kosmetykach gonhsona , ale chyba wole si e sama przekonac
w razie czego kupie zwykle mydelko do kompieli moze wlasnie bootsa.

gohnsona chce wlasnie cos ko pompania i oliwke
zobaczymy

mam nadzieje ze ni ebedzi etak zle
jeszcze jedn sklep mi zostaje i jak tam nie bedzie to juz skazana jestem na gohnsona

mel mam nadzieje ze uda wam sie to chatke znalezc bo z dwoma lozeczkami w pokoju bedzie nawet bardzo ciasno:eek: :baffled:

dziewczyny ja znowu zaszalalam nakupowalam cale siaty ciuchow synkowych:tak: :-)

maz to mi chyba karte schowa , ale zeby jego udobruchac tez mu cos kupilam ;-) ;-)
zamiasta oszczedzac to ja sie powstrzymac nie moge :no: :tak:
ale to takie przyjemne
zrobie puznie fotki

acha dokupilam jeszcze 4 paczki tych nawilzanych chusteczek bo juz w tej promocji tylko 6 zostalo wiec szybko szybo wzielam jeszcze 2 i juz mam kolo 360 :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry