reklama

Zakupowe szaleństwo!

Miloku super ciuchy. Mnie zawsze "rozwalają" te mikro- kamizelki :). Te buciki też odjechane i ten miś i koszule i w ogóle wszystko... Ciekawe czy Twój synuś zdąży w tym wszystkim pochodzić (poleżeć) ...:). Bo ja chyba nei mam aż tylu ciuchów a mnie straszą, że połowy nie ubiorę...

reklama
dzieki dziewczyny
ja te ciuszki pobralam tak na od 0m do 6 wiec licze na to ze troche w nich polezy:-D :tak:

a tak naprawde to ja nie mam ich tak duzo

pajacy mam najwiecej , a takei wyjsciowe to nie za wiele :dry:

przynajmiej tak mi sie wydaje ,
ja bym ciagle tylko dzieciece ciuszki kupowala:tak: :tak:

Miloku uważaj bo to jak nałóg ;). Ja ostatnio znów niebezpiecznie często na allegro zagladam i choć wiem, ze to nieracjonalne to i tak mi sie chce!! Ale jak juz widzę, że ceny za wysokie to mnie aż tak nie kusi bo wiem, ze i tak tylko część bym wykorzystala. Teraz to juz nie mam nawet jak zwalić na potrzebę zakupu śpiworka bo już go mam :/...

miloku zwroc tylko uwage, ze jak nasze dzieci beda mialy 3-6 miesiecy to bedzie akurat lato :-) takze takie jesienne ciuszki to bym brala na twoim miejscu na rozmiar 6-9 miesiecy :happy:

Miloku uważaj bo to jak nałóg ;). Ja ostatnio znów niebezpiecznie często na allegro zagladam i choć wiem, ze to nieracjonalne to i tak mi sie chce!! Ale jak juz widzę, że ceny za wysokie to mnie aż tak nie kusi bo wiem, ze i tak tylko część bym wykorzystala. Teraz to juz nie mam nawet jak zwalić na potrzebę zakupu śpiworka bo już go mam :/...

ja od czasu gdy wiem, ze kupilam wszystko co mam na liscie na pierwsze 3 miesiace w ogole nie zagladam na allegro na dzial "ubranka dzieciece":-D uwazam, ze trzymanie sie takiej listy to dobra metoda, bo naprawde nie kupuje sie wtedy wszystkiego co sie spodoba - warunkiem jest tylko dyscyplina wobec tej listy...kazda rzecz nabyta zaznaczalam, ze juz jest i wtedy skupialam sie tylko na tym, co jeszcze widnieje na niej :-)

ostatnio walkowalam tylko stale dzial "lozeczka" i "posciele i kocyki", bo wlasnie to musialam kupic;-)

Nooo Agutek - twardzielka z Ciebie :).

(na dwójce w TV akurat mówią o wyprzedażach i mi sie aż chce gdzies pojechać ;), dobrze, że jestem uziemiona bez samochodu bo jeszcze by mnie napadło i bym pojechala do jakeigoś duzego sklepu ;))

Nooo Agutek - twardzielka z Ciebie :).

(na dwójce w TV akurat mówią o wyprzedażach i mi sie aż chce gdzies pojechać ;), dobrze, że jestem uziemiona bez samochodu bo jeszcze by mnie napadło i bym pojechala do jakeigoś duzego sklepu ;))

hehe :-D
wiesz mnie skutecznie od kolejnych zakupow odrzuca suma jaka mi sie podlicza w arkuszu po wpisaniu kazdej rzeczy zakupionej ;-)

to tez dobra metoda odpychajaca od zbyt duzej ilosci zakupow ;-)

ja juz te zakupy na tym koncze

najlepsze okazje chyb ajuz wyczailam
moze i racja ze z tymi rozmiarami nie trafilam ale ja Agutek nie jestem taka poukladana

a arkusz karkulacyjny dobry pomysl na odtraszanie zakaupow

uswiadomilam sobei wlasnie ze jeszcze duzo nam do kupienia zostalo

tzn posciel , niania , wanienka , termometry , i jeszcze kilka rzeczy:szok: :szok:

reklama
ja tez jestem pokręcona jeśli chodzi o kupowanie dla dzieci :eek:
niby jeszcze nic nie kupuje ale mam już 2 reklamówy ciuszków dla Maddoxa :eek::-D

kocham kupować a jak jeszcze ceny są fajne to juz lepsze od orgazmu :szok::cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry