reklama

Zakupowe szaleństwo!

:eek: nam zostala niania , wanienka , termometr do pokoju i do wanny, i przewijak , a i jeszcze posciel.
calkiem o niej zapominam
jakos wylatuje mi z glowy i jak ju jestemw sklepie to nie moge sie zdecydowac ktora bardziej mi sie podoba:baffled:

a wkoncu kupujecie te kolderki czy narazie nie :confused: :eek:

reklama
ja nie kupuje kolderki na razie:-)mam spiworek ( musze dokupic jeden na zmiane), poza tym kilka roznej grubosci kocykow i mam nadzieje, ze to wystarczy:-)

ja kupiłam kołderkę i poduszkę :tak:
to nie problem, żeby poleżala w szafie i poczekała troszkę ;-) przynajmniej mam już problem z głowy :laugh2:

jeśli zaś chodzi o termometry to kupuję tylko ten do uszka :happy:

ja napewno potrzebuje ten do pokoju jeszcze

lubi espac w zimnym pokoju wrecz wyziebionym a chyb adla dzidzi to nie jest za odpowiednia temperatura;-)

wiec jak bede miala termometr to bede wiedziala ile grezc bo mi to ciagle goraco:tak:

nie wiem czy nie jestem w błędzie, ale w pokoju, w którym jest dziecko powinno być chyba około 22 stopnie :happy:
miloku ja też będę cierpieć, bo w sypialni lubię mieć troszkę chłodniej - wtedy lepiej się śpi :-p
no ale zdrowie dzidzi ważniejsze :tak:

:eek: a wkoncu kupujecie te kolderki czy narazie nie :confused: :eek:

Miloku ja chyba na razie nie kupuję kołderki a kupię rożek i on będzie spełniał póki co jej funkcję, poza tym mam 2 grubsze kocyki (jakieś "spadkowe").

Nie wiem jaki termometr kupić. Zastanawiam sie nad czymś takim ale chyba żadna z Was nic o nim nie pisala więc nie wiem czy jest oki czy nie...
SUPER PROMOCJA !!! TERMOMETR ACTIWAVE DLA DZIECI ! (154403908) - Aukcje internetowe Allegro

Aha - jeśli o pieluchy chodzi to mam 1 paczkę "1" pampersa 44 szt. i ja wezmę do szpitala a poza tym mam 98 szt. "2" i chyba jak będę kupowac kolejne to już "2". Ale na parę dni te które mam mi chyba starczą ;).

Podobno w Mothercare w Warszawie są np. 7paki body po 59 zł (siostra mi dała cynk i nawet dostała zlecenie zakupu :)). Jak któraś z Was jest z okolicy i chce sobie kupić do wyprawki to chyba się opłaca :).

Nie wiem gdzie jeszcze w Polsce są sklepy tej sieci....

A teraz znalazlam w necie jeszcze tańsze ... :/
SzafaMalucha.pl]]

Nie wiem jaki termometr kupić. Zastanawiam sie nad czymś takim ale chyba żadna z Was nic o nim nie pisala więc nie wiem czy jest oki czy nie...
SUPER PROMOCJA !!! TERMOMETR ACTIWAVE DLA DZIECI ! (154403908) - Aukcje internetowe Allegro

debiutantko wydaje mi się, że ten termometr na pewno się sprawdzi - wygląda na porządny i ma wiele funkcji :tak:
oglądałam go już, tylko podstawowym minusem jest dla mnie cena, dlatego ja się zastanawiałam nad tym AEG, bo jest prawie o połowę tańszy :happy:
ale decyzji też jeszcze nie podjęłam...
myślę, że ten twój to dobry wybór :tak:

reklama
Podobno w Mothercare w Warszawie są np. 7paki body po 59 zł (siostra mi dała cynk i nawet dostała zlecenie zakupu :)). Jak któraś z Was jest z okolicy i chce sobie kupić do wyprawki to chyba się opłaca :).

Nie wiem gdzie jeszcze w Polsce są sklepy tej sieci....

A teraz znalazlam w necie jeszcze tańsze ... :/
SzafaMalucha.pl]]

sa wlasnie, w dodatku zostale same male rozmiary, czyli w sam raz dla naszych marcakow.
dla Jasia sie juz nie zalapalam niestety

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry