reklama

Zakupowe szaleństwo!

no kochana to ja jednak tak zwariowana nie jestem
wole te orgazmy:-D :-D :-D

szczegolnie po takim okresie abstynencji

jak sie dorwe do meza to mu zyc nie dam:-D :tak:

reklama
u was chyba nie ma takich upalnych dni w wakacje to na pewno ciuszki sie przydadza :tak: a przynajmniej na wieczory :-)

oj, upalne bywaja bardzo, a moze po prostu bardziej jest to odczuwane, bo jest wyzsza wilgotnosc powietrza:-)tegoroczny (a wlasciwie juz zeszloroczny:-)) czerwiec i lipiec w londynie byl koszmarny, nie dalo sie oddychac...

oj, upalne bywaja bardzo, a moze po prostu bardziej jest to odczuwane, bo jest wyzsza wilgotnosc powietrza:-)tegoroczny (a wlasciwie juz zeszloroczny:-)) czerwiec i lipiec w londynie byl koszmarny, nie dalo sie oddychac...

o prosze, tego nie wiedzialam
zawsze angielska pogoda kojarzyla mi sie deszczowo, z lagodnymi zimami i chlodnym latem...taka wiosenno-jesienna pogoda przez caly rok :-)
ale bylam w bledzie w takim razie ;-)

dziewczyny przypomnijcie mi bo nie pamietam ile tych pampersow 1 kupujecie .
ja zakupilam najwieksza jaka znalazlam paczke jedyneczek ,ale jest w niej tylko kolo 30 sztuk

tak myslalam ze moze to wystarczy a nastepne juz duze paki sa kupie dwujeczki:confused:

i jeszcze cos kupilam

marynarke dla Tristana 6-9 taka jesienna :tak:

miloku ja mam na razie 44 szt. jedyneczek na wyprobowanie czy beda mi pasowaly i w jakich ilosciach bede je zuzywac

wtedy zdecyduje czy mam kupic jeszcze jedna paczke jedynek czy moze przejsc juz na dwojeczki :happy:

Tristan bedzie maly elegancik w tej marynarce :-)

reklama
Dziewczyny jak idzie kompletowanie wyprawki? :happy:

Ja chyba po mału dochodzę do końca...nareszcie :rolleyes:
Kupiłam ostatnio sobie koszule do karmienia i porodu (chciałam wziąć jakiegoś starego t-shirta męża, ale wszystkie są krótkie na tyle, że bym cały czas świeciła gołym tyłkiem :-p ), pieluszki tetrowe i flanelowe dla małej i prześcieradełka. Teraz czekam na przesyłki.

Za to ciągle nie zdecydowałam się na butelkę do karmienia...hehe ja to mam problemy :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry