reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Anija, Też mi sie podoba:):):)
nie pamiętam dokładnie ile ono kosztuje.:baffled: Na razie przy zamówieniu wpłaciłam zaliczke (200zl), poza tym mam w tym sklepie rabacik:-):-) Facet coś mówił że z materacykiem niecałe 500, ale głowy nie dam:no:
Ale to i tak taniej wychodzi niż zmieniać za rok łóżeczko. ono jest chyba 10 cm szersze i 20 dłuższe niż normalne. Musiałam tylko pomierzyć czy mi sie do pokoju zmieści. :happy:

A;propo kosmetyków: do kąpania kupujecie coś co jest jednocześnie szamponem do włosów, bo widziałam coś takiego a nie wiem czy to nie bajer i czy właśnie nie uczula (mam na tym punkcie chyba hopla:szok:)

Justine ja się znów pewnie powtórzę (ale mam prawo bo tu jestem emerytka i mam prawo do sklerozy ;P ), wydaje mi się, ze na początek nie ma co wydziwiać ze zbyt dużą ilością kosmetyków. Położna w szkole rodz. mówiła, że praktycznie wystarczy mydło i oliwka, głowkę też mydłem można myc. Po co dziecko od razu zalewać / zamydlać detergentami....
Ale to póki co moja czytso teoretyczna wiedza więc lepiej doradzą doświadczone Mamy :). Ja w każdym razie ograniczam się do mydła i oliwki Bambino a jak będzie potrzeba to moze to Oilatum kupię.

Ale to i tak taniej wychodzi niż zmieniać za rok łóżeczko. ono jest chyba 10 cm szersze i 20 dłuższe niż normalne. Musiałam tylko pomierzyć czy mi sie do pokoju zmieści. :happy:

Justine tego standardowego lozeczka nie trzeba zmieniac po roku :happy:
maluchy calkiem spory szmat czasu sie do niego mieszcza :tak:
np. znajomi maja 3-letnia coreczke i ona nadal spi w tym lozeczku, tylko ma calkowiecie sciagniety jeden bok, wiec wyglada jak lozko, ale mala spokojnie do niego cala wchodzi i nie ma za malo miejsca jeszcze :happy:

agutek moi znajomi tez taki patent zastosowali:tak:

Debiutantko a oto nasze synkowe zdobycze:tak:

sv600566nc3.jpg

sv600568ec6.jpg

sv600569wg8.jpg

sv600570jo1.jpg

sv600571lj2.jpg

sv600572ne0.jpg

sv600573ao8.jpg

sv600574ba3.jpg

sv600575jd7.jpg

zaszalalam wczoraj