reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Oczywiście to nie jest wątek "sprzedam/kupię", po prostu chciałam zamieścić to mam Wam do zaoferowania, gdyż prosicie w mailach o fotki - myślałam, że tak będzie łatwiej. Jeśli Wam to przeszkadza to usunę fotki.

ivka ladne masz te ciuszki :tak:

a ja dziwczyny wczoraj znowu szlalam z wyprawka
zakupilam jeszcze termometr pokojowy , posciel (cholernie to drogie:szok: :szok: )jeszcze dokupilam te ggantyczne podpaski , szczoteczke do wlosow z wlosie :tak: , wkladki na cycuchy

no i zaszlam do nexta pobuszowac w przecenach a tu niespodzianka. dzieciece nie byly poprzeceniane:no: :szok: :-(
no i znowu musialam nakupowac ciuszkow bo tam nie mozna przejsc takie slicznosci tam maja :tak:

na szczescie z tej wyprawki juz niewiele nam zostalo i to juz w przyszlym tyg zakupimy i koniec ;-)

Miloku nigdy nie jest dosc ciuszków, :-D
skąd będziesz wiedziała, że już masz dość :-D

co do SPRZEDAM, to nic sie nie stało
zdziwilam sie tylko, ze ktos sie pomylił i zarzucił nam 2 stronki ofertą
bo nick mi nieznany ;-):tak:

Dziewczyny gdybyście potrzebowały porady co zakupić dla Maluszków, a czego nie to chętnie pomogę - mam już troszkę doświadczenia - od 10m-cy jestem mamcią i to marcową :laugh2:

reklama
Moje słowa oczywiście są do Mamuś, które dopiero oczekują na swego pierwszego Maluszka, a że Was nie znam, bo bywam raczej w mamach marcowych 2006 to nie wiem, która ile ma pociech :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry