reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Mel, a macie tam w Portsmouth Primarka? Bo tam sa bardzo tanie ciuszki (i dla duzych i dla malych:-)) i dobrej jakosci:-) I maja milusie szlafroki:-)

mamy :-)
no masz racje, musze zobaczyc jakie maja szlafroczki
male ciuszki sa na 1szym pietrze i ostatnio jak tam chodzilam to byla winda popsuta

jak bede nastepnym razem to sprawdze, moze juz naprawili ;-)
nie chodzi o mnie tylko o wozek z Pariska

Ja sie wreszcie zebrałam w sobie i wyszłam z domku....lenia mam na 102 :szok::-D
Kupiłam dzisiaj proszki do prania: Dzidzius (1.8 kg - podobno uniwersalny, znaczy i do białego i do koloru:confused:) i Jelp'a (mały - 600g - do koloru, tak na próbe, strasznie drogi:baffled: )
w przyszłym tygodniu zaczne sobie prać :-)
Mel jak czytam co kupujesz, to mam wrażenie że mam strasznie mało tych ciuszków. :szok: bede chyba dokupować na bieżąco :baffled:
tak btw, Mel - śliczny suwaczek z Pariską :tak::tak:

dzięki ;-)

no co Ty ? to ja mam mało
tzn mam coś już na 3 i 6 miesięcy ale jak już wspominałam tych pierwszych ciuszków mam to co kupilismy dzisiaj
czyli mam 2 komplety, bo zapomnialam napisac o welurowych spioszkach
a 2 komplety ubrań dla maluszka to jest nic
musze miec na poczatek conajmniej z 6, żeby sie czuc, że mi nie zabranie
kupie jeszcze jeden na 56 cm
i z 4 na 62 cm :tak:

i zastanawialismy sie z mezem czy bedzie nam potrzebna wanienka
moze kupimy tylko takie plastikowe coś :eek: gdzie sie kładzie bobasa w wannie dla dorosłych
nie wiem jak to sie nazywa :-p
chyba foka :dry:
ale to zdecydujemy dopiero po tym jak zobaczymy co będzie w łazience w nowym mieszkaniu

Poszukałam w necie tego Primarka, o którym wspomniała Tigger. Znalazłam jakiś artykuł z polonijnej gazety o tym jaką te sklepy robia furorę. Podobno najdroższe rzeczy nie przekraczają 17 funtów... nieźle. A na stronach Primarka (niestety nie znalazłam tam oferty artykułów) były wymienione marki i to Early Days to też ich marka... Ciekawe ile tam kosztują np. bodziaki, które na allegro w 7 packu są po ok. 40-50zł i wydały mi się niedrogie... pewnie jakieś grosze.. Fajnie macie w GB ...

A propos wanieniek - wpadł Wam może w oko taki wynalazek jak WIADERKO do kąpieli??!! Dla mnie to jakieś dziwne jest ale może to jakiś postęp technologiczny ;)...

Śmieszna ta wanienka, to chyba do namaczania dzidzisia...Słuchajcie a laktator to ręczny czy elektryczny? Ręcznego już używałam no i trochę trzeba było się napracować, ale nie znam nikogo kto używał elektrycznego. Jakieś opinie?

A propos wanieniek - wpadł Wam może w oko taki wynalazek jak WIADERKO do kąpieli??!! Dla mnie to jakieś dziwne jest ale może to jakiś postęp technologiczny ;)...

Matko Boska :szok::szok: co to:confused:
to chyba postęp technologiczny za którym ja w tym momencie już nie nadążam :-D, to wiaderko to chyba tylko dla wygody rodziców (dzidzia nie fiknie i sie nie nie podtopi jak chwile zostanie sama:laugh2::laugh2:) bo z takim przykurczem nóżek to jej na pewno nie jest zbyt wygodnie:baffled:

reklama
takiej wanieni to ja sobie nie sprawie :no:

Mel i tigger ja to nie mam tutaj takich sklepow :-(
moje miasteczko to dzura zabita dechami i tylko h?&m i toysrus tutaj mamy i to sa jedyne sklepy dzieciakowe
no jeszcze supermarkety
przekichane a moze i dobrez bo ja bym fortune wydala:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry