reklama

Zakupowe szaleństwo!

Miloku Ty już w tej swojej wiosce to wykupiłaś sporą część towaru i całe szczęście, że masz "tylko" kilkanaście miejsc na zakupy, bo gdzie Ty bys pomieściła cały ten towar :-D

Debiutanktko
myślę, że maluszki sie nie nadają na to wiaderko - tzn noworodki :no:

Magda nie mam pojęcia jak to jest z laktatorem elektrycznym ;-)
wiem jak to jest z Aventowskim :tak: ręcznym

reklama
No to Agutek juz jesteś wyposażona i spokojna :tak: .
A jakie prześcieradła kupowałas - frotowe czy jakies inne? I ile sztuk? Ja planuję 3 sztuki , chyba wystarczą, co??
A w końcu kupiłas rożek 4baby czy nie bo się już pogubiłam w tych zakupach ...??

kupiłam 3 prześcieradła frotte :happy2:
a rożek w końcu nie kupiłam w 4baby, bo jak sobie skalkulowałam wszystko to uznałam, że i tak będę krótko tego rożka używać i taniej mi wyjdzie kupić jakiś w sklepie, bo łącznie z kosztami wysyłki ten 4baby wyjdzie dużo drożej...gdybym planowała długo go używać to pewnie bym się na niego zdecydowała, ale tak to szkoda kasiorki mi było ;-)

3 przescieradelka zdecydowanie wystarcza :tak:
my mamy 2 frotkowe i 1 bawelniane od kompletu poscieli

a my dzisiaj kupilsmy w H&M 2 bodziaki kopertowe na 56 cm
i spodenki ze stopkami do tego
oraz male spodnie dresowe
i dla Pariski 2 pizamki :-) w mothercare
i dla mnie bluzke koloru pomaranczowego :-)

takie byly dzisiaj zakupy

jutro jeszcze skoczymy do Gap moze cos nam tam jeszcze zauroczy
konkretnie chodzi o te pierwsze ciuszki dla Maddoxa, zebym miala spokojna glowe jak zladuje w szpitau

nie mam szlafroka i musze go miec, bo nie bedziemy mieszkac sami w domu wiec bede sie czula lepiej okryta
szukam bawelnianego albo jakiegos lekkiego
byle nie jedwab, bo to takie nie mile i zimne :-p
nie lubie tez frotowych :no:

No Melanie, szał zakupowy czas zacząć ;-)
pewnie dużo lepiej się czujesz jak możesz już Maddoxowi kupować ciuszki prawda? :tak:

A propos wanieniek - wpadł Wam może w oko taki wynalazek jak WIADERKO do kąpieli??!! Dla mnie to jakieś dziwne jest ale może to jakiś postęp technologiczny ;)...

słyszałam, że niby to bardzo wygodne dla niemowlaków, bo naśladuje naturalne "brzuszne" środowisko, ale ja bym dziecko w to nie wsadziła...:no:

Śmieszna ta wanienka, to chyba do namaczania dzidzisia...Słuchajcie a laktator to ręczny czy elektryczny? Ręcznego już używałam no i trochę trzeba było się napracować, ale nie znam nikogo kto używał elektrycznego. Jakieś opinie?

magdakap nic nie poradzę, bo sama nie planuję kupować laktatora przed porodem - kupię dopiero wtedy gdy okaże się niezbędny :-) ale chętnie poczytam opinie innych :tak:

Agutek - a ile zapłaciłaś za rożek w sklepie?? Z wkładką, czy bez??

ja kupowałam z usztywnieniem kokosowym za chyba 32 zł, a ten z 4baby kosztowałby mnie z przesyłka 46zł...
fakt, że wizualnie ten sklepowy to się najwyraźniej chowa przed tym z 4baby, ale to tylko na pierwsze tygodnie będzie :happy:
aha, weź pod uwagę, że u mnie jest dość drogo w sklepach dziecięcych - nie wiem czemu, ale sklepu u nas naprawdę narzucają sobie dużą marżę :baffled:

to moje dzisiejsze zdobycze

34rdr4g.jpg
butki kosztowały całe 15 zł w real'u

30ljhfs.jpg
to od mojej mamy jest taka malutka jak na lalke:-D rozmiar 62-68

2li9bmw.jpg

2nateuv.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć