reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
W końcu i u mnie się coś ruszyło. Proszek kupiony, pranko w trakcie i tylko miejsce na te fatałaszki musze wygospodarować. Najwyższy czas! Śliczne te ciuszki, które przedstawiłyście. Cudo.

w takim razie miłych przygotowań magdakap :happy:
u mnie z miejscem też cieżko, ale jak się chce to się wszystko da zrobić ;-) mała będzie na razie dzielić z nami szafę, bo oprócz łóżeczka to do naszej sypialni za chiny ludowe już nic nie wejdzie :dry:
ale damy radę :tak:

:tak: Dostalismy w piatek lozeczko , w sobote wieczorem mezys zabiera sie do skladania go a ono polamane:szok: :szok:

no i za tel i jeszcze w sobote koles przyjechal je zabrac do wymiany:baffled:

zapakowane ladeni bylo i na pierwszy rzut oka wszytko oki ale jak sie skrecac zaczelo to wyszko pekniecie

wiec czekamy teraz na drugie :tak:

jak macie lozeczka jeszczew kartonach spakowane to radze sprwdzic zeby niespodzianek nie bylo :tak: :tak:

mam juz mi zakupila zestaw oliwek bambino i mydelka bambino i aa wrazie jakis alergii:tak: na sam poczatek bede miala a potem chce juz na johnsona przejsc
licze na to ze nie bedzi emalym alergikiem:tak:

:tak: Dostalismy w piatek lozeczko , w sobote wieczorem mezys zabiera sie do skladania go a ono polamane:szok: :szok:

no i za tel i jeszcze w sobote koles przyjechal je zabrac do wymiany:baffled:

zapakowane ladeni bylo i na pierwszy rzut oka wszytko oki ale jak sie skrecac zaczelo to wyszko pekniecie

wiec czekamy teraz na drugie :tak:

jak macie lozeczka jeszczew kartonach spakowane to radze sprwdzic zeby niespodzianek nie bylo :tak: :tak:

miloku, widzę, że spotkała cię ta sama sytuacja co nas :eek:
nam łóżeczko przyszło już tydzień temu i też przy składaniu okazało się, że jedna część jest pęknięta :wściekła/y: od tygodnia trwa sprawa reklamacyjna i czekam cały czas na nową część :baffled:

no wlasnei , dobrze ze szybko zdecydowalismy sie je rozstawic :tak:

ja oddalam cale bo jak znam zycie i wiej jak to z drewnem bywa , moga nie dopasowac kolorystycznie .
wystarczy ze wiecej alkieru albo inny kawalek drewna wezma i juz odcieniami si erozni a niby to samo

mam tylko nadzieje ze uporaja sie z tym zanim synek sie urodzi i nei bedzi eto trwalo tygodniami:tak:
jak nie dostane lozeczka do konca tyg to zwrot kasy i kupuje gdzie indziej

u nas było pęknięte tylko dno, więc nie musieliśmy całego wymieniać
na dno położy się materac więc wszystko jedno jakie ono ma kolor - a i tak ma zawsze inny, bo te klepki są z naturalnego drewna i są niemalowane ;-)

no to teraz musimy liczyć na pozytywne rozpatrzenie reklamacji :-p
babka obiecała, że załatwi sprawę najszybciej jak się da - więc liczę, że w tym tygodniu już dostanę przesyłkę :rolleyes:

no jak dno to co innego
tego i tak nie widac
u nas byl to bok i to jeszcze ten ozdobny z kulka
no miejmy nadziej ze szybko to zrobia

ja bym chciala zeby to wyrko troche postalo i sie powietrezylo zanim maluszek nasz w nim zamieszka bo ono takim nowym drewnem smierdzi :baffled:

mi to by ni eprzeszkadzalo ale wole zeby maluszkowi nie smierdzialo od pierwszych dni w domku;-) :tak:

nie maoge się doczekac wózka:wściekła/y: dzwoniłam do sklepu ale jeszcze nie było dostawy:no: dzisiaj zamówie pościel a jak tylko wydobrzeje to jadę po łóżeczko materac i przewijak:-D musze jeszcze kupic szlafrok i to już chyba mam wszystko a no i jeszcze laktator ale to juz po porodzie:tak:

reklama
ja bym chciala zeby to wyrko troche postalo i sie powietrezylo zanim maluszek nasz w nim zamieszka bo ono takim nowym drewnem smierdzi :baffled:

dokładnie, dlatego też rozłożyliśmy wcześniej
przez jakieś 2 dni czuć było to łóżeczko
teraz już jest spoko

no ale materac też trzeba przewietrzyć, bo cały czas trzymany jest w tej folii...ale to dopiero jak to dno przyjdzie :baffled:

nie maoge się doczekac wózka:wściekła/y: dzwoniłam do sklepu ale jeszcze nie było dostawy:no:

roksi tak jest z mutsiakami niestety...długo się na nie czeka :dry:
a powiedzieli ci kiedy się spodziewają?? w sklepie, w którym ja kupowała dostawy mutsy były 2 razy w miesiącu i panie powiedziały, że mam niezłe szczęście, bo jeszcze nie zdarzyło im się w miesiąc skompletować całego zestawu :szok:
ale z tego co pamiętam ty już sporo czasu temu zamawiałaś prawda?
więc na pewno niebawem przyjdzie...jakby co masz ciągle miesiąc zapasu, także spokojnie - na pewno dojdzie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry