reklama

Zakupowe szaleństwo!

Co Wam jeszcze brakuje?
mysle, ze uda mi sie jutro skoczyc z mezem na zakupy po 'pierwszych' kilka kompletow, bo musze juz je miec aby czuc sie bezpieczniej psychicznie :eek::-D
przeprowadzka przeprowadzka ale nie odstapie mezowi (w razie szybszego rozwojenie) przyjemnosci kupowania tych najmniejszych ciszków :no::-):-)
a co do art higienicznych, to juz moze sam skoczyc
nawet po porodzie
:sorry2::biggrin2:

lózeczko
fotelik
itp wazne rzeczy juz mamy

aaaa i musze kupic kólko do plywania ;-)

reklama
Melanie kolka bedziesz uzywala do siedzenia na nim mam rozumiec:confused: :confused:

bo ja sie jeszcze z tym wstrzymuje do lutego
bede wiedziala czy bedzie cesarka czy naturalny

babeczka powiedzial ze jak w lutym mamuch sie nie ulozy glowa w dol , a lozysko sie podnioslo to synka beda sila przekrecac :szok: :szok: :szok: :szok:
jak:confused: :confused: :confused:

ja juz mam prawie wszystko
wanienka zostala i laktator
rezygnuje jednak z przewijaka
stwierdzialm ze pewnie i tak bedzie lezala
no i jeszczce ten termometr do wody
bez niego mozna sobie poradzic ale wole go miec
a i mama zapomniala dokupic mi spirytus albo cos innego do pepka
i jeszcze czekam na mame bo ma mi oliwke bambino przywiezc
a jak zapomni to kupie aventa

Mnie pozostały do kupienia te "poważne" rzeczy typu łóżeczko, wózek, fotelik, pościel itp. ale mam je już wybrane a częściowo zamówione i w pierwszej połowie lutego pojedziemy do sklepu i weźmiemy wszystko "hurtem" licząc na rabacik :).

Pokażę Wam co mi wczoraj kuzynka po swoim synu podrzuciła :). Nie wiem czy będzie okazja ubrać to Młodemu ale mi się strasznie podoba ta kurtka. Do tego by się skórzana pilotka przydała i mały chopper :-D .

Melanie kolka bedziesz uzywala do siedzenia na nim mam rozumiec:confused: :confused:

bo ja sie jeszcze z tym wstrzymuje do lutego
bede wiedziala czy bedzie cesarka czy naturalny

babeczka powiedzial ze jak w lutym mamuch sie nie ulozy glowa w dol , a lozysko sie podnioslo to synka beda sila przekrecac :szok: :szok: :szok: :szok:
jak:confused: :confused: :confused:

ja juz mam prawie wszystko
wanienka zostala i laktator
rezygnuje jednak z przewijaka
stwierdzialm ze pewnie i tak bedzie lezala
no i jeszczce ten termometr do wody
bez niego mozna sobie poradzic ale wole go miec
a i mama zapomniala dokupic mi spirytus albo cos innego do pepka
i jeszcze czekam na mame bo ma mi oliwke bambino przywiezc
a jak zapomni to kupie aventa

aaaa wanienki też jeszcze nie mam :-p
kółko przyda sie tak czy siak, w końcu mieszkamy nad morzem :happy:
oliwke kup sobie tutaj, przecież nie będziesz za każdym razem sprowadzała nie ? ;-)
chociaż.... taka oliwka jest dosc ekonomiczna ;-)

mi brakuje jeszcze:
-spiryt
-jeszcze jakiś jeden kocyk
-nożyczki
-termometr do ucha
-jakaś butelka
-tantum rosa
-jeden stanik do karmienia

resztę już mam lub właśnie czekam na przesyłkę
mamy tylko jeszcze jeden mały problem z łóżeczkiem, bo jeden element został połamany w transporcie i teraz jesteśmy na etapie składania reklamacji - nie wiem ile dokładnie to potrwa i jakie będzie rozstrzygnięcie..wkurza mnie to, bo jeśli nie uwzględnią reklamacji to będziemy musieli jakoś kombinować z tym jednym elementem :dry:

Melanie oliwke to chce ta zwykla bambino albo nivea na pierwsze miesiace a potem bede probowala przejsc na te tutejsze , moze moja dzidiz nie bedzie uczulon an ajohnsona:tak:
a mama i tak jedzie do mnie to niech jedna albo 2 flaszki wezmie:tak:

Debiutantko bomba kurtalka :tak: :tak:

Dotarły do mnie wszystkie przesyłki.

Przyszła pościel (jeśli, któraś zastanawia się nad firmą feretti to naprawdę polecam - pościelki są prześliczne również na żywo), prześcieradła, pieluszki tetrowe i flanelowe i moje koszule do karmienia - te z firmy Vienetta Secret też polecam, bo wyglądają naprawdę bajerancko (superkolorki i gatunkowo materiał fajny).

Ale mi ulżyło :-)

Dotarły do mnie wszystkie przesyłki.

Przyszła pościel (jeśli, któraś zastanawia się nad firmą feretti to naprawdę polecam - pościelki są prześliczne również na żywo), prześcieradła, pieluszki tetrowe i flanelowe i moje koszule do karmienia - te z firmy Vienetta Secret też polecam, bo wyglądają naprawdę bajerancko (superkolorki i gatunkowo materiał fajny).

Ale mi ulżyło :-)

No to Agutek juz jesteś wyposażona i spokojna :tak: .
A jakie prześcieradła kupowałas - frotowe czy jakies inne? I ile sztuk? Ja planuję 3 sztuki , chyba wystarczą, co??
A w końcu kupiłas rożek 4baby czy nie bo się już pogubiłam w tych zakupach ...??

reklama
3 przescieradelka zdecydowanie wystarcza :tak:
my mamy 2 frotkowe i 1 bawelniane od kompletu poscieli

a my dzisiaj kupilsmy w H&M 2 bodziaki kopertowe na 56 cm
i spodenki ze stopkami do tego
oraz male spodnie dresowe
i dla Pariski 2 pizamki :-) w mothercare
i dla mnie bluzke koloru pomaranczowego :-)

takie byly dzisiaj zakupy

jutro jeszcze skoczymy do Gap moze cos nam tam jeszcze zauroczy
konkretnie chodzi o te pierwsze ciuszki dla Maddoxa, zebym miala spokojna glowe jak zladuje w szpitau

nie mam szlafroka i musze go miec, bo nie bedziemy mieszkac sami w domu wiec bede sie czula lepiej okryta
szukam bawelnianego albo jakiegos lekkiego
byle nie jedwab, bo to takie nie mile i zimne :-p
nie lubie tez frotowych :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry