• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo!

Dziewczyny, czym przykrywacie dzieci do spania? Ja przykrywam Karolka kocykiem, ale wystarczy że się przewróci na plecy i już jest odkryty. Myślałam o śpiworku, ale obawiam się, że będzie miał ograniczoną możliwość ruchu.

reklama
Dziewczyny, czym przykrywacie dzieci do spania? Ja przykrywam Karolka kocykiem, ale wystarczy że się przewróci na plecy i już jest odkryty. Myślałam o śpiworku, ale obawiam się, że będzie miał ograniczoną możliwość ruchu.
moja córcia spała w śpiworku 3 miesiące:tak: i teraz za bardzo nie chce bo zasypia w dziwnych pozach i naprawde taki spiworek ogranicza ruchy dzieka:tak: i moja strajkuje:confused2:
Moja od czasu gdy zrobiło się tak zimno i nie palili jeszcze śpi już pod kołderką.
moja też pod kołderką:tak:

A ja kupiłam komputer przez internet. Czekałam na przesyłkę tydzień (z Krakowa). Zdążyłam go jedynie włączyć i szlag go strzelił. Jestem strasznie wściekła. We wtorek go dostałam, wczoraj odesłałam z powrotem. A teraz czekam czy mi go zrobią, czy uznają gwarancję, co się w nim spaliło (bo coś napewo) itd. itp. Odłączyłam stary komp i musiałam podłączyć go z powrotem. Wywaliłam tyle kasy i teraz jestem wściekła na siebie. Trzeba było kupić w "normalnym" sklepie.
Musiałam się wyżalić. Mąż się śmieje, że mamy cudowną klawiaturę (jedyne co mi zostało) za parę tysięcy. Mi nie jest do smiechu.

A co to za patent?

Teściowa włożyła w miękką poszewkę gruby koc ale nie taki zwykły tylko jakiś taki lekko gryzący. Gdyby spać tylko pod nim to by się nie dało a w tej poszewce jest super. Nie jest za ciężki a dobrze okrywa i się nie zsuwa no i nie muszę bardzo grzać w pokoju bo z kolei ja nie lubię jak jest za ciepło. W domu mamy ok 21-22 st. Madzia ma zawsze ciepłe ręce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry