reklama

Zakupowe szaleństwo!

Dziewczyny, czym przykrywacie dzieci do spania? Ja przykrywam Karolka kocykiem, ale wystarczy że się przewróci na plecy i już jest odkryty. Myślałam o śpiworku, ale obawiam się, że będzie miał ograniczoną możliwość ruchu.

reklama
Dziewczyny, czym przykrywacie dzieci do spania? Ja przykrywam Karolka kocykiem, ale wystarczy że się przewróci na plecy i już jest odkryty. Myślałam o śpiworku, ale obawiam się, że będzie miał ograniczoną możliwość ruchu.
moja córcia spała w śpiworku 3 miesiące:tak: i teraz za bardzo nie chce bo zasypia w dziwnych pozach i naprawde taki spiworek ogranicza ruchy dzieka:tak: i moja strajkuje:confused2:
Moja od czasu gdy zrobiło się tak zimno i nie palili jeszcze śpi już pod kołderką.
moja też pod kołderką:tak:

A ja kupiłam komputer przez internet. Czekałam na przesyłkę tydzień (z Krakowa). Zdążyłam go jedynie włączyć i szlag go strzelił. Jestem strasznie wściekła. We wtorek go dostałam, wczoraj odesłałam z powrotem. A teraz czekam czy mi go zrobią, czy uznają gwarancję, co się w nim spaliło (bo coś napewo) itd. itp. Odłączyłam stary komp i musiałam podłączyć go z powrotem. Wywaliłam tyle kasy i teraz jestem wściekła na siebie. Trzeba było kupić w "normalnym" sklepie.
Musiałam się wyżalić. Mąż się śmieje, że mamy cudowną klawiaturę (jedyne co mi zostało) za parę tysięcy. Mi nie jest do smiechu.

A co to za patent?

Teściowa włożyła w miękką poszewkę gruby koc ale nie taki zwykły tylko jakiś taki lekko gryzący. Gdyby spać tylko pod nim to by się nie dało a w tej poszewce jest super. Nie jest za ciężki a dobrze okrywa i się nie zsuwa no i nie muszę bardzo grzać w pokoju bo z kolei ja nie lubię jak jest za ciepło. W domu mamy ok 21-22 st. Madzia ma zawsze ciepłe ręce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry