reklama

Zakupowe szaleństwo!

ja to nie ma za bardzo polnych drog tutaj wiec chyba sie sprawdzi, a przynajmniej na to licze:tak: :tak:

wiecie co to tylko u nas na forum mutsy i jakies takie inne jak moj quinnie kroluja .jak moim znajomym pokazywalam to sie conajmniej dziwnie na mnie patrzyli:baffled: :baffled: :baffled:

Wiekszosc preferuje takie bardziej standartowe i na M i Q mowia "jakies dziwadla"
Tesciowa powiedziala: "Wam to juz calkeim w glowach sie poprzewracalo"

Kolezanka " co za dziwadlo"
Lukasza siora :"okropne i wygladaj jakby mialy sie polamac"

Wiec ludziom ogolnie si enie podobaja , aprobate uzyskalam tylko od mamy i mojej siory.
moze ten Quinny tez ma jakies wady ale jakos mi pasuje i mysle ze te wady zniose.:tak: :tak:

A co do kolorow to my chcielismy czerwony ale przy tym wozku czerowny ma taki beznadziejny odcien ze nam sie zmienilo:tak: i zostal niebieski , bo taki bardziej zywy:tak: :-)

Zreszta jak dostaneimy wozek to w praktyce sie zobaczy na ile on jest dobry:tak: . zawsze jest ebay :-D :-D :-D :-D

reklama
a ja sobie wybrałam taki uniwersalny, bo również nie należe do tych, którym podobają sie M i Q. są modne i mają coś w sobie ale po prostu wydają mi sie takie mało stabilne. ładne są:tak: te Wasze niebieściachne :-) ale ja mam już zamówiony inny, taki klasyczny, w kolorze zielonym <z jasno brązowymi akcentami - moje ulubione kolory> będzie miał tylko jedną wadę. na pewno jest dużo cięższy od Waszych:baffled::-(

justin ja milam cos podobnego i oddalam.bo one nie sa za wysokie , a przy moim wzroscie przydalby sie troche wyzszy.:tak:

Q jest wysoki bez regulowania raczki a jak ja wydluze to nawet buty na obcasie moge smialo zalozyc:tak: :-)
tez na poczatku chcialm jak najbardziej klsasyczny wozek, ale z czasem jakos mi sie pozmienialy gusta.:eek: :dry:
nie wiem czemu:confused: :baffled: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

oj jak mi przykro :-(
milam na zakupy jechac do duzego centrum handlowego,ale nietety musialam sobie odpuscic:-(
napewno bym sie nie powstrzymala przed kupowaniem jakis bajerkow dla dzidizi:tak:
Wiec rezultat: siedze w domku:zawstydzona/y:

Miloku, dlaczego musiałaś zrezygnować z wypadu na zakupy? Ja na razie nic nie kupuje bo oszczędzam na prezenty na święta. Zaczne szaleć w styczniu:-)
Tak wracając do wózków to ważniejsze żeby Tobie było wygodnie niż to co ewentualnie powiedzą inni. :tak:

bo na koncie pustkai trzeba na wyplate czekac:-( Ale chyba juz z reszta poczekamy do nowego roku .teraz swiwta juz a pasem i trzeba zajac sie jedzonkiem i jakimis upominkami:tak: :-)

pewnie ze to w wozkach najwazniejsze , zreszta w kazdej rzeczy ktora kupujemy dla naszych pociech i dla nas samych tez.:tak:

no to mam wozeczek w domu i jestem mega zadowolona :tak:
jak bede miala mozliwosci to go sfotografuje - niestety, poki co, mam tylko mozliwosc cykniecia zdjecia komorka, ale jakosciowo wychodzi fatalnie, szczegolnie przy sztucznym swietle...

oprocz tego kupilismy dzisiaj wanienke i przewijak...

:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry