reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Ja to chyba gafe strzelilam ze kupilam ten kondobik dla dzieci do spania. bo przeciez na poczatek w rozku , a poten to juz chyba pod jakims kocykiem albo rozlozenym rozkiem dzidzia spi, a ja kupilam ten kondonik w rozmiarze do 3 miesiecy:baffled: :eek:

ja bede najpierw w rozku klasc mala, a potem pod kocykiem...
potem bedzie lato wiec pewnie cos bardzo cienkiego do przykrycia bedzie potrzebne, nie wiem pieluszka czy cos w tym stylu...nawet do konca nie mam pojecia..
spiworka do spania jednak nie kupuje, bo obawiam sie, ze malej bedzie w tym za cieplo w czerwcu i dalej...

hmm..moze wystaw go na ebay-u jesli wiesz, ze ci sie nie przyda?

wskakuje do spacerówki
czy mialo byc wyskakuje :confused:

w kazdym razie ona lubi jezdzic z mamusią po ulicach jak i po sklepach :cool2:

Twój wozik ładny :tak::tak::tak:
ale ja zapatrzona ślepo w MUTSY od kilku lat :eek::-D
teraz jest jeszcze jeden, co mi wpadł woko
ale drogi jak cholera, no i my potrzebujemy po2ny

nie podjelismy jeszcze decyzji jaki kupimy, bo zaden nie jest zajebisty :eek:

Mel drugi mutsy;-) :tak: :-D
i dzieci nie beda sie klucily kto do jakiego wozka wsiada:-D :-D :-D :-D

Mutsy tez mi sie podoba ale troche gorzej sie prowadzi. ten quinny ma kolo skretne 360 stopni wiec paluszek wystarczy.:tak:
pozatym mutsy jest strasznie masywny a ze ja masywna jestem to lepiej mi do twarzy ze zgrabniejszym wozkem:-D :-D :-D

a ja jestem malutka i bede miala duzy wozek :-p

tak zupelnie serio mutsy bardzo fajnie sie prowadzi...stabilnie przede wszystkim i daje rade jedna reka :tak:
quinny fajowo wyglada tylko wlasnie to male kolko z przodu troszke nie wzbudza mojego zaufania - szczegolnie na sniegu czy jakiejs polnej drodze nie wydaje mi sie by dobrze sobie radzilo...ale wiadomo moze sie myle ;-)

na prostych drogach na pewno super sie sprawdza i bedziesz miloku szosowac nim z powodzeniem :happy:
a powiedz spacerowka rozklada sie na plasko ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry