reklama

Zakupowe szaleństwo!

Anija nie wiem juz sama. wydawalo mi sie ze normalna ale jak juz o tym napisqalas to juz pewna nie jestem.jak go dostane to sprawdze;-)

reklama
se kupilam stanik dzisiaj hehe :laugh2:
ale mi megawygodnie, nic nie cisnie....jupi :laugh2:
a maz ma zabawe i twierdzi, ze wszystkie powinny byc takie odpinane bo taki fajny dostep do cycuszkow sie ma wtedy :cool2: :-p

Triumfa sa dobre nawet
ale wstrzymaj sie jeszcze, od 4 stycznia wyprzedaze, wtedy w marks i spenser te powyzej stowki sa za polowe ceny
a sa nie do zdarcia

A u mnie kompletowania ciuszków ciąg dalszy:-D Kupiłam dzisiaj body ze śmiesznym napisem "czasem lwia grzywa ogromna bywa":laugh2: i takim ślicznym lwikiem i komplet: śpioszki, czapeczka, koszulka i kaftanik. śliczne - biało - kremowe z kwiatkami:-D:happy::happy:

fotki będą ?

:-)

jesli chodzi o cyckonosze :-D to tez mam triumfa z poprzedniej ciązy ale jakoś go teraz nie lubie :eek:

kupiłam sobie tu fajnie od CK nie ciążowe i nie moge sie od nich odczepic :-)

hmm, będą jeśli sprawie sobie prezent w postaci kabla do telefonu, wtedy zrobie zdjęcia i Wam wszystko pokaże.:tak::eek:

tak a'propo biustonoszy to ile ich trzeba do karmienia?, ja kupiłam sobie 2 większe <nie do karmienia, takie normalne> ale coś mi sie wydaje że mi do końca nie wystarczą:no::szok:

ja do karmienia nie kupuje wogule . jakos nei czuje takiej potrzeby, no hcyba ze ja poczuje.
narazie mam bawelniane staniki na drucie i mysle ze to wystarczy. :tak:

A reszta wyjdzie w praktyce:tak:

reklama
Agutek,jaki stanik kupilas?bo ja tez musze:)

ja mam biustonosz Mama II :happy:

ja do karmienia nie kupuje wogule . jakos nei czuje takiej potrzeby, no hcyba ze ja poczuje.
narazie mam bawelniane staniki na drucie i mysle ze to wystarczy. :tak:

A reszta wyjdzie w praktyce:tak:

ja nie chcialam do karmienia tylko jakis zwykly bawelniany, zeby byl mieciutki i co sie okazalo - nie ma w sklepie :eek: jedyne bawelniane to do karmienia...wiec musialam kupic, zeby bylo mi wygodnie...
jedyny problem w tym, ze juz teraz wiem, ze jak zrobi mi sie mleczarnia bedzie za maly, bo jest taki akurat na teraz....a to jest juz 80E :szok: o mamo, co bedzie jak bede karmic :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry