Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

> i martwie sie <pewnie niepotrzebnie ale jednak> że z takich liliputków niewiele będzie pokarmu dla mojej dzidzi

pokarmu wogule nie mila a druga za to z rodzynkami obkarmiala swoje i nie tylko swoje malenstwa

Może Was to zdziwi ale ja Wam zazdroszcze rozmiarów...
Mam malutki biust <no może teraz już ciut większy> i martwie sie <pewnie niepotrzebnie ale jednak> że z takich liliputków niewiele będzie pokarmu dla mojej dzidzi
A'propo
wyprawki - dzisiaj oglądałam pościele do łóżeczka - będzie na bank niebieska bo w pokoju mam niebiesko ale Jezu ale ona drooga![]()
Nie ma reguly... ponoc caly sekret tkwi w konsekwencji - nie mozna sie poddawac, bo kazda kobieta ponoc zdolna jest do wykarmienia swojego malenstwa...

także pasuje mi idealnie jakby dzidzia urodziła się wcześniej
narazie mamy czas do 27 lutego
kolor zmówiłam ten niebieski morki i do tego nosidełko, spacerówkę zamówię później bo chce ciemniejszą no i jeszcze cena 2314
i jeszcze ok 500 za spacerókę

ja juz sie swojego tez doczekac nie moge, juz bym chciala po domu , sama sprawdzic jak sie o caly rozklada , prowadzi i wyglada.![]()
Roksi gratuluje zamowionej furki![]()
będzie tak po koniec stycznia lub w połowie lutegotakże pasuje mi idealnie jakby dzidzia urodziła się wcześniej
narazie mamy czas do 27 lutego
kolor zmówiłam ten niebieski morki i do tego nosidełko, spacerówkę zamówię później bo chce ciemniejszą no i jeszcze cena 2314
i jeszcze ok 500 za spacerókę
![]()