reklama

Zakupowe szaleństwo!

hehe super
ciuszki dzieciece sa slodziutkie

ja musze sie kiedys wybrac po proszek dla niemowlakow i jakos w styczniu zaczne te ciuszki prac

zastanawialyscie sie nad wyborem proszku?
ja u nas widzialam praktycznie tylko lovelle i chyba na nia postawie
moze macie jakies inne typy? cos lepszego?

jeszcze widziałam jelp:tak:ale ceny tych proszków są kosmiczne 25zł za 2 kg (chyba 2 kg)

reklama
To ja się dołączę do proszków :). Kupiłam "Dzidziusia" (może juz o tym pisałam), którego też polecano w wątku polecam - odradzam (chyba). 1,5 kg kosztowało 9 zł a kupiłam go w Intermarche. Ładnie pachnie i "użytkownicy" go chwalili.

W necie w sklepach internetowych też go znalazłam np.

E-sklep GoldMax

(nie wiem dlaczego ale te linki do tron czasem za Chiny nie chcą sie normalnie wklejac :/)

o ta cena jest satysfakcjonujaca..tylko nie widzialam u nas jeszcze nigdzie tego proszku..musze poszukac :tak:

zeby linki dzialaly musisz w oknie wysylania odpowiedzi odhaczyc opcje "automatically retrieve titles from external links"

No to Ci Agutku zazdroszczę, wszystko co najdroższe przede mną:szok::baffled:
Na razie kupiłam kilka ciuszków dla Małej, dla siebie szlafrok i nic więcej:no::baffled:
Zacznę w styczniu, :tak:bo chciałam troche upominków na święta pokupować - nie za drogich, ale jakoś nie moge sobie powiedzieć że w ogóle nie dam nic nikomu:happy:
Na zakupy pochodze sobie z mamą , bo Tatusio Malutkiej mi nie doradzi.:no: On by brał bez większego zastanowienia ze słowami "jak uważasz, przecież kochanie wiesz lepiej, ja płace, Ty wybierasz":baffled::laugh2:

reklama
Na razie kupiłam kilka ciuszków dla Małej, dla siebie szlafrok i nic więcej:no::baffled:

ja wlasnie ze szlafrokiem mam problem, bo chcialam kupic na allegro - sa duzo tansze niz w sklepach

ale ....

te wymiary, ktore podaja sa jakies nadzywczaj dziwaczne

normalnie nosze na codzien rozmiary S/M...a wg tego co oni podaja to w biuscie i biodrach musialabym zamowic rozmiar L :baffled:
no przeciez ja sie w L utopie :eek: wg ich rozmiarowki bede miala o kilometr za dlugie rekawy, szlafrok siegajacy do stop ale w cyckach i tylku sie przynajmniej zmieszcze :dry:

nie wiem o co chodzi z tymi wymiarami, ale mam wrazenie, ze cos namieszali
tylko wez tu zaryzykuj i kup, a potem sie okaze, ze niedobre :dry:

a zaoszczedzic mozna od 30 do nawet 50zl :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry