Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agutek nie wiem czy wydatki się skończą... Owszem, te zwiazane z wyprawką to tak ale zaczną się "koszty stałe" - pieluchy, chusteczki i kosmetyki to niemala kasa, poza tym szczepionki (dzis mi znajomy mówil, ze jego bratanek ma miec jakies szczepienia - seria skladająca się z 5 zastrzyków, każdy po ok. 150zł, to chyba coś w stylu "2 in 1" zeby mniej razy kłuć maluszka ale tego NFZ nie refunduje). A jak się skończy okres karmienia naturalnego (OBY BYŁ!!!) to będą soczki, zupki, serki itp...
Niestety to wszystko kosztuje i nie wyobrażam sobie rodzin gdzie jest kilkoro dzieci i żyja z zasiłków... Fakt, ze wtedy nie wymyślają super pieluch, kosmetyków, zupek w słoiczkach ale i tak mają na pewno trudno...

No jeśli chodzi o same koszty "pakietu startowego" to się zgadza - masz to juz niemal za sobą.
A w ogóle to co z tym "becikowym" dostaniemy je czy nie? Chodziły jakieś słuchy, że mają je zliwkwidować. Jakby na to nie patrzec to 1 tyś. zł przy kosztach wyprawki to niewiele ale zawsze coś a dla wielu nawet sporo.

spoko Mel, ;-)ja też jeszcze nie,na razie mam upatrzony wózek i po świętach ide zamówić. mam nadzieje że nie będe żałować..
![]()