reklama

Zakupowe szaleństwo!

kurcze, ja ciagle nie wiem jaki
ile ludzi tyle opinii
jedni polecaja ten do skroni - ale duzo mowi, ze nie jest dokladny
inni ten do uszka - inne mamy, ze maluszek nie daje sobie np. nic wkladac do ucha i nie moga mierzyc
ktos jeszcze gdzies pisal, ze normalnym pod pache mierzy...

no i ktory cholerka najlepszy??

reklama
Ja chcąc zmierzyć temp swojemu dziecku musiałam się zawsze nagimnastykować. Trudny pacjent! Chyba lepiej przytrzymać termometr przy uchu dzidzi sekundę aż się usłyszy pip niż wkładać coś w pupę i uważać by przez 3 minuty termometr z niej nie wypadł, no i żeby wierzgającego dziecka nie uszkodzić. Te na skronie są mniej dokładne, nawet farmaceutka w aptece odradzała.

mialam nic do konca roku nie kupowac ale nie moglam sie oprzec i kupilam 2 kocyk .
skusilam sie bo byl przecenieoney a taki pluszowy zawsze sie przyda:tak:

i juz nie wiele brakowalo a skusilabym sie na komplecik z kamizelka taka jak tata nosi :-) :-) , ale trosze kosztowal a nie bylam pewna jaki rozmiar wziasc.

ja juz chyba nei bede kupowala tych 0-3 tylko iweksze:confused: :confused: :tak:

zreszta nie wiadomo jak te nasze dzieciaczki beda rosly:confused: :confused:

no wlasnie i dlatego tak sie powstrzymalam , ale ciezko bylo

bo te ciuszki im mniejsze tym ladniejsze:tak:

ale tak juz 3 -6 to juz chyb amozna bedzie:confused: :confused:

0-3 tez mozna
to naprawde kwestia tego jak sie konkretny ciuch ubiera
ale im dziecko mniej sie przelewa tym łatwiej

... no poza pewnym momentem kiedy zaczyna stawiać opór :eek:

a ja w styczniu ide kupic pierwsze ciuszki, bo juz nie moge :-D
pierwsze czyli te na sam początek

mel wcale sie tobi nie dziwie juz bym tez nie mogal wytrzymac.

uciekam na miasto po karpia

ale bialo u nas jest jakby snieg spadla , tu zmylka to tylko szron:-D :-) :szok:

a jak z waszym mieszkankiem , szukacie juz czegos?

reklama
ja wczoraj kupilam pare uzywanych ciuszkow na lato - kumpela ma znajomosci w jednym lumpiku i mi przywiozla cala reklamowe ciuszkow do wyboru
i trafily sie tez jeansy na jesien...
nawet jeszcze z metka jeden komplecik sie trafil - porteczki plus koszulinka w ksztalcie sukienusi i do tego taka smieszna opaska na glowe z kokardka - za 12zeta :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry