reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
ja sobie kupial wczorajj szlafrok , ale nie sadze zebym pod koniec ciazy sie w niego zmiescila:eek:

mel karpik bedzie zamowilam u nas na targu. zapytalam chociaz nigdy tam nie widzialam karpia i przywioza mi. przynajmiej na dzisiaj ma byc:eek:
oj ja juz sie martwilam ze go nie bedzi e. moja ulubiona wigilijna potrawa/ moge tylko karpia w smietanie z pieczarkami jesc i nic wiecej nie potrezbuje na stole:tak: :tak: :-)

tylko czyszczenia sie boje :baffled: :baffled: . ja napewno tego nie zrobie :no: :baffled:

kurcze ja nie ma nikogo kto by mi cos mogl odstapic , a to by dobre bylo bo duzo tansze.

to dziewczyny robcie fotki i sie chealacie co za skarby dorwalyscie:-) :tak:

Ja mam jedną koszulę już w domu, drugą zamówiłam dwa dni temu na allegro :tak: Takie specjalne niby do karmienia :tak: Jedna rozpinana, druga z kieszonkami na cyca :-D

A szlafrok mam.. Jeszcze się mieszczę.. ;-) Jakby co wezmę mężowy :-D :-D

ja kupie na allegro rozpinane
wczoraj widzialam w tv babke w tej z rozcieciami i jej cycki na wierzch wychodzily :-D

prosze bardzo
oto czesc moich wczorajszych zdobyczy

1. komplecik nowka o ktorym wspominalam - do spodni przyczepiona jest ta smieszna opaska na glowe
2. pajacyk z krotkimi rekawkami i nogawkami
3. jeansowa sukienusia ogrodniczka
4. sukienusia - jest przesliczna..dol ma zrobiony z tafty
5. lekkie jeansowe spodenki bardzo cienkie

ja wczoraj kupilam pare uzywanych ciuszkow na lato - kumpela ma znajomosci w jednym lumpiku i mi przywiozla cala reklamowe ciuszkow do wyboru
i trafily sie tez jeansy na jesien...
nawet jeszcze z metka jeden komplecik sie trafil - porteczki plus koszulinka w ksztalcie sukienusi i do tego taka smieszna opaska na glowe z kokardka - za 12zeta :-D
też widziałam te słodziutke opseczki aż miałam ochotę kupić taka:tak: ale muszę się wstrzymać bo moja najprawdopodobniej córka może się okazać jeszcze synkiem:szok: następne usg 3 stycznia:-D

koszule mam 2 ale chyba przydałaby się jescze jedna:confused: szlafrok też musze kupić w sumie to za brdzo nie wiem po co ten szlafrok:confused: w szpitalu jest tak strasznie gorąco:szok: no ale lepiej mieć coś na sobie żeby nie maszerować w samej koszuli po korytarzu:laugh2:

sliczne te ciuszki :tak:

mi 2 koszule wystarczyly ale tez mialam trzecią z rozporkami i...
do dupy z tym badziewiem :wściekła/y::-p

w sumie ostatni szlafrok byl mi zbędny na 2 dzien po porodzie wyszłam ze szpitala
ale co tam
kupie :-p

reklama
też widziałam te słodziutke opseczki aż miałam ochotę kupić taka:tak: ale muszę się wstrzymać bo moja najprawdopodobniej córka może się okazać jeszcze synkiem:szok: następne usg 3 stycznia:-D

wiesz u mnie tez zawsze jakis procent niepewnosci jest i moga jakies jajka wyskoczyc
kupilam tylko dlatego, ze kosztowaly te ciuszki grosze, a w razie "jajka niespodzianki" zawsze moge oddac i opchna te ciuszki ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry