reklama

Zakupowe szaleństwo!

Nie mam :no: Ale to na pewno nie jest wózek z Twojej półki, Agutku ;-) A ponieważ dostanę go za darmo lub odkupię za parę groszy, na pewno nie będę narzekać na zbyt mały kosz na zakupy, czy kolor, czy też na to jak się prowadzi ;-) Najważniejsze, ze wózek sprawdzony i wygodny dla dzidzi :-D Koleżanka jest z niego zadowolona :tak:

malaga niewazne z jakiej polki, najwazniejsze zebys ty byla zadowolona z jego uzytkowania :tak:
jak bedziesz znala firme to daj znac - chetnie poogladam sobie fotki tego wozeczka :happy:

reklama
dziewczyny czy mozecie z czystym sumieniem polecic jakis termometr elektroniczny?

gdzies na forum widzialam, ze dziewczyny polecaja firme Microlife, ale chcialabym tez poznac wasze zdanie...

ja nie planuje kupowac tego ustrojstwa :-)

mam mala prosbe
mamy watek pod tytulem "wyprawka" i mysle, ze ten temat zalicza sie do tego...dlatego tak sobie pomyslalam, zebysmy nie tworzyly dziesiatek watkow, jesli istnieje juz jakis o podobnej tematyce...

bo bedziemy mialy tylko balagan
i bedziemy musialy skakac z watku na watek a moglybysmy pisac w jednym

co wy na to??

moge sie przyłączyć do petycji :-D
ale jak juz jest ten wątek i są pytania, to odpowiem
tutaj jest aukcja takiej niani jak moja

NOWOŚĆ!!! NIANIA PHILIPS SC469 DZWONIACA NA TEL (149016192) - Aukcje internetowe Allegro

można sobie poczytać o parametrach
my przy zakupie kierowaliśmy sie tym, żeby można było posiedzieć w ogrodzie albo na innym piętrze domu
... wiadomo, że jesli ktoś ma małe mieszkanko, to mu niania zbędna
przez sciane usłyszy, że dziecko płacze
zasięg jaki oferuje ta niania był dla nas satysfakcjonujący
:cool2:

my mamy taki na podczerwień co się przykłada do skroni
ale nie wiam jaka to firma :-p
kupowalismy w Makro

jestem zadowolona, ze szybko mierzy temperature ale mam wrażenie, ze nie pokazuje dokładnie
wydaje mi się, że zaniża temp. :dry:

zgadzam sie co do jednego, wspolnego watku:-)
a co do niani to wlasnie o to chodzi, zeby jak ja bede na parterze albo w ogrodku, a dziecko na pierwszym pietrze w pokoju, to zeby bylo slychac co i jak :-)wydaje mi sie, ze gdybym mieszkala w nieduzym mieszkaniu, to nie byloby to potrzebne

no jezeli mieszkacie w domku to sprawa jak najbardziej zrozumiala :tak:

ja mieszkam na 60m2 i poczatkowo dzidzius bedzie z nami w sypialni, potem w swoim pokoju...no ale dzielic nas bedzie zaledwie kilka metrow wiec wydaje mi sie, ze w naszym przypadku jest to zbedny wydatek :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry