reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Z zakupem buteleczek raczej uważajcie. Gro maluchów karmionych piersią nie łatwo przestawić na butelkę, ja moja córkę od 8 m-ca musiałam karmić łyżeczką a naprawdę wytrwale próbowałam.

A jakie wózeczki polecacie?Miałam Mutsy Urban ale sprzedałam. Na pewno musi mieć pompowane koła, duży kosz na zakupy ale kompletnie nie wiem co wybrać, do polskich nie jestem przekonana, jedynie cena jest zachęcajaca.

no ja wlasnie kupilam Mutsy Urban Rider ;-)
dokladnie taki

1021_rn.jpg

Dobry wybór.Wózek jest naprawdę super, ja miałam czerwony. Idealnie się prowadzi. Jedyne wady to mała gondola i kosz ale jak rodzisz w marcu to nie ma znaczenia bo na przyszłą zimę dzidzia wskoczy w spacerówke ze śpiworkiem i już.Ja rodziłam w lipcu i moja córka już w w 6 m-cu życia nie mieściła sie do gondoli. No bo była zima. Kosz też mnie czasmi wkurzał - ale tylko wtedy gdy musiałam sama robić mega zakupy, na szczęście rzadko się to zdarzało.Gwarantuje wyboru. Ja swój sprzedałam bo przy 2 dzieci zależy mi też właśnie na dużym koszu no i kolor dla chłopca nie bardzo....

wlasnie nie przejmowalam sie zbytnio wymiarem gondolki, bo podejrzewam, ze wrzesniu mala przesiadzie sie juz do spacerowki...poza tym latem nie trzeba bedzie jej opatulac w te wszystkie warstwy ciuchow wiec nie bedzie zajmowac tyle miejsca ;-) :-)

super :-)
a jaki? masz jakies zdjecia? chociazby z netu?
Nie mam :no: Ale to na pewno nie jest wózek z Twojej półki, Agutku ;-) A ponieważ dostanę go za darmo lub odkupię za parę groszy, na pewno nie będę narzekać na zbyt mały kosz na zakupy, czy kolor, czy też na to jak się prowadzi ;-) Najważniejsze, ze wózek sprawdzony i wygodny dla dzidzi :-D Koleżanka jest z niego zadowolona :tak:

ja myslalam o Tomy Walkabout Classic Advance, ale skoro polecacie Philipsa to musze sie zastanowic - w koncu co sprawdzone, to sprawdzone:-)a jak nazywa sie ten model? bo tak ze zdjecia to nie wiem, czy rozpoznam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry