reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
snoopy ladna pościel :)
Ja mam po synku nr 54:-)

a do wozka mialam też pościel, poduszeczke z koldderka ale kołderke przewaznie dalam pod spod i lezal na niej i na poduszcze:tak:

a ja dzisiaj okupiłam małą na alegro:) jeszcze tylko trochę koszulek z krótkim rekawem, spodenek i kurteczka i finito:)
19968271401.jpg20136138152.jpg
20174446751.jpg20174446761.jpg
20371727062.jpg20371729822.jpg
20390751682.jpg20489032871.jpg
i polecam bodziaki firmy Carters:)Rosną razem z dzieckiem i starczaja w ziazku z tym na dwa razy dluzej:)

Kocyk i otulaczek suuuuper!!! a tego przewijaka to ja nie potrzebowalam,chociaz dostalam w gratisach do wozkai ani razy nie uzylam, jezdzil w samchodzie w razie gdy trzeba bylo przewinac w aucie. a nosidelko mialam jedno ale zle trafilam chyba, zreszta to bylo takie zwykle co kark urywalo wiec juz nie kupie zadnego pewnie :D:D:D

polecam bodziaki firmy Carters:)Rosną razem z dzieckiem i starczaja w ziazku z tym na dwa razy dluzej:)

AVO
- a wiesz, ja niedawno dosatalam od mamy ciuszki jeszcze po nas, te ktore sama zachowala ze wzgledu na stan, marke i mam tam wlasnie bodziaki Carters :tak: kurcze, 35lat maja i wygladaja ja te dzisiejsze :eek:

Ja nigdy tych bodziakow nie mialam, ale juz mi wpadly w oko z krotkim i dlugim rekawkiem. Tylko musze juz miec 100% pewnosci co do plci:-)

reklama
AVO, te od mamy cykne jak wroce do domku, w miedzyczasie przesylam te upolowane na ebay

$(KGrHqF,!lcE6htclz4KBPBKDGQ-cw~~60_12.JPG$(KGrHqQOKi!E6GGdM)vBBOuQCh7o1w~~60_12.JPG$(KGrHqUOKjcE6doIe-81BOs,hBYTlw~~60_12.JPG$(KGrHqZHJCwE7z!5ZQ-fBO+EB8D1cQ~~60_12.JPG

Moja mama stwierdzila, ze cos chyba mam do kubusia puchatka i dopiero wtedy dojrzalam, ze rzeczywiscie.... :eek:

Ostatnia edycja:
Do góry