reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Golden cudowne...ja się ciut zaniedbałam nawet na zakupowym :/ Kaja, ach :) Ale już wracam i nadrabiam :)

Udało się nabyłam pierwszą z upolowanych sukienek...zobaczymy, jak przyjdzie, jak wypada na tle pozostałych...święta czy chrzest Kai :)

Obraz_022.jpgObraz_023.jpgObraz_024.jpgObraz_026.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Golden- Wow to zaszalalas - sliczne to.
Mi zostalo materialu po poszewkach wiec mam zamiar uszyc takie wklady do koszykow narazie mam zwykle ale chyba je przemaluje :tak:

Carla- Boska juz Cie widze w niej- wyobraznia dziala bo chyba Cie nie widzialam na zadym zdjeciu z brzuszkiem???

w Realu niebrzydkie bodziaki z długim rekawkiem w miłych dla oka kolorach za 4,99 :) Zakupiłam 4 sztuki :)

Też je kupiłam :-) Moja koleżanka sporo ciuszków właśnie z reala kupuje i jest zadowolona. A nie da się ukryć, że ceny zdecydowanie mniejsze są. Chociaż ja i tak 90% ubranek mam używanych z allegro lub z lumpeksu.

reklama
Do góry