reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ladygap już widzę ja inne matki pożerają Cie zwrokiem jak byś paradowała w takich gatkach przed ich facetami tym bardziej, że Ty szczuplutka:)za to Panowie by nie narzekali:)hihhi

reklama
Ladygab pewnie częstotliwość obchodów zwiększyłaby się gdybyś taki strój miała. Ja też nie lubię takich koszul. Kupiłam na targu za 20 kilka zł i wystarczy. Zresztą na koszulę szlafrok się zarzuci i będzie dobrze.

Dziś mnie oświeciło i przypomniałam sobie o takim grubym pajacyku, który od ponad 3 lat z metkami w szafie wisi (nie ma to jak grube ubranko dać w prezencie dziecku na lato ;)). No to już nie muszę się martwić czy na wyjście będzie w co małą ubrać.

Ladygab a co powiesz na spodnie dresowe? miękkie i nie pokazują za dużo :P ja mam zamiar w takich hasać po szpitalu + koszulka na ramiączkach + bluza :) i niech mi ktoś spróbuje wyskoczyć z "ale" że nie w koszuli jestem....

Ladygab a co powiesz na spodnie dresowe? miękkie i nie pokazują za dużo :P ja mam zamiar w takich hasać po szpitalu + koszulka na ramiączkach + bluza :) i niech mi ktoś spróbuje wyskoczyć z "ale" że nie w koszuli jestem....

no wlasnie musze cos takiego upolowac i chyba zakupie sobie taki komplecik NAJTANIEJ RYBACZKI DRESOWE<XL>EXTRA KOLORY (1202428845) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale tez w lidlu od 9 wrzensia bedzie komplet po domu skladajacy sie z dlugich spodeni bluzeczki na ramiaczkach i pasujacego do tego sweterka, taki komplecik to 40zl, a tyle moge dac, bo potem w tym bede chodzic:)

rozłożyłam dzis łóżeczko:):): odebrałam moj wózek miałam długo czeka ale Pani w sklepie pomogła mi przyspieszyc sprawe:):) i zakupiłam komode jutro albo pojutrze mi przywioza:):))i uswiadomilam sobie ze to juz coraz blizej:):):):)

nadal mam tylko problem z torba do szpitala i mam ZERO pomyslow na imie dla mojego synusia:(:(:(

A mnie pokarało za moje lenistwo. Dostałam przykaż leżenia do porodu i teraz rzeczy do nieskompletowanej torby do szpitala będzie musiał zakupić mój mężuś - już go widzę jak wybiera mi majtusie siateczkowe tudzież wkłady poporodowe :-)

właśnie dziewczyny- a to muszą być te wkłady poporodowe czy wystarczą always night? no i czy majtki te jednorazowe są konieczne?

kurcze, jeszcze tyle tygodni... został mi do kupienia tylko podgrzewacz do pokarmu- choć sama nie wiem czy jest konieczny wydatek... ;/ a złotówka do złotówki zaoszczędzona i się zbiera spora sumka. tym bardziej że sporo wydatków przed nam, zwłaszcza na szczepionki...

no i planuję kupienie mojej córci sukieneczki. jej pierwszej. widziałam już tyle ale wciąż nie mogę się zdecydować. chcę żeby była idealna :)

już się nie mogę doczekać mojej kruszynki... :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry