reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dla mnie sukieneczka to raczej na specjalne okazje ;-) i popieram długość do kolanek - zdecydowanie wygodniejsze. Ja mojej kupiłam taką jak w załączniku :-D na ok 3 miesięczne dziecko. Z cichą myślą że to będzie ubranko na jej pierwsze Święta Bożego Narodzenia. Podoba mi się to że mimo ozdóbek nic nie "gryzie" ani nie drapie i jest taka milutka w dotyku...

reklama
Ladygab, ja kupuję takie koszule Koszulaciążowa,doporodu i karmieniaDŁUGI RĘKAW (1204826513) - Aukcje internetowe Allegro
Cena korzystna, a i przyzwoicie wyglądają. Ładniejsze są z krótkim rękawem, ale ja straszny zmarzluch jestem, więc z długim rękawem będę się czuła lepiej, mimo że pewnie w szpitalu będzie ciepło.

super te koszule pewno też się skusze bo cena faktycznie dobra,tylko właśnie mam dylemat czy długi czy krótki rękaw ;/

Hej dziewczyny
Mam pytanie odnośnie poduszki dla niemowlaka,jakie jest wasze zdanie na ten temat i czy maluch od początku ma spać na podusi czy lepiej na płasko :szok: nie znam się na tym ponieważ to będzie nasz pierwszy maluch.
I czy również przykrywać go kołderką czy tylko kocykiem?
Pozdrawiam

reklama
Mnie się wydaje że już wszystko mam:) Chyba............... podkłady kupiłam jedną paczkę a okazuje się, że w szpitalu dają i nie ma problemu:) Koszulki mam, w sumie brakuje mi karmnika:( A tak a propos koszulki to śmiać mi się chciało, wczoraj zwiedzaliśmy porodówkę i byliśmy zobaczyć na sali po i patrzymy a tam kobitka w kusej koszulce sobie po korytarzu idzie. Nie powiem, ale śmiesznie to wyglądało bo nie dość że brzuszek duży miała to ledwo jej tyłek koszulka zakrywała. Nie licząc, że dużo ludzi w odwiedziny przychodzi i takie widoki ma:):)
Muszę jeszcze fartuch mężowi kupić do szpitala i sobie klapki:) bo moje się rozwaliły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry