reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jak któraś nie ma jeszcze ciuszków lub ma ochotę dokupić to w Auchanie są w atrakcyjnych cenach. Zobaczcie sobie w gazetce.

A jak tam kosze wiklinowe z biedronki? Oglądałyście?

i jak tu sie nie denerwowac przed chwila dzownie znowu do kuriera czy on ma zamiar dojechac do mnie jeszcze dzis podobno za 10 min zobaczymy Generalnie oni maja 72 h od momentu odebrania przesłki od wysyłajacego a wysłali do mnie w ponidziałej o 20 wiec troszke sie spozniaja.

wlasnie widzialam, w sobote jedziemy na zakupy to obacze co jest, moze troche wiekszych kupie na zas,
Mam takie pytanie odnosnie kombinezonu zimowego, mam jeden 56, dorwany w lumpie i brakuje mi wiekszego, sie zastanawiam czy nie kupic od razu 68 bo chyba w 62 nie ma co inwestowac?
widocznie kurierowi sie nie spieszy, w koncu on ma czas, dawidowe pewnie jak bedziesz sie kapac to stanie u twych drzwi

wlasnie widzialam, w sobote jedziemy na zakupy to obacze co jest, moze troche wiekszych kupie na zas,
Mam takie pytanie odnosnie kombinezonu zimowego, mam jeden 56, dorwany w lumpie i brakuje mi wiekszego, sie zastanawiam czy nie kupic od razu 68 bo chyba w 62 nie ma co inwestowac?
widocznie kurierowi sie nie spieszy, w koncu on ma czas, dawidowe pewnie jak bedziesz sie kapac to stanie u twych drzwi
ja juz nie wiem co mam zrobic wkoncu go o*******e i złoze skarge ze sobie olewa. MA telefon i moze zadzwonic. Nadal go nie ma.A ja chcenite bym sie juz wykapała i wlazła w pizamke.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry