reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja prowadze intensywne poszukiwania czegos do szpitala i jestem zalamana, koszule sa albo tak brzydkie ze patrzec na nie nie moge, albo tak drogie ze jak mam zalozyc 3 razy to mi sie noz w kieszeni otwiera. A zwykle pizamy na ramiaczkach maja bokserki w komplecie, przecie nie wyskocze w czyms takim w szpitalu, fakt ze moze celulit sie ze mnie nie wylewa, ale co mam posladkami swiecic...to nie rewia mody wrr

a ja zkkupilam ostatnio na przecenie dwie bawelniane sukienki letnie. Bardzo ladne, dlugosc przed kolanko, z dekoldem na wystawienie bufetu;) jedyny minus to to,ze sa na ramiaczkach. Ale dokupie jakis cieply szlafroczek i bedzie ok.
Moze to tez rozwiazanie dla Ciebie

Moriam a tam są zimowe czy jesienne?
Chyba zacznę się na allegro rozglądać.

zimowe

dziewczyny pokoiki i kąciki dla Waszych maluszków są przepiękne :) zazdroszcze , u mnie pokój długi i nie ustawny więc nie będzie tak pięknie :( buuu i jak już coś wymyśle to wtedy fotki wrzucę ,póki co wizji nie mam :(
oj wizje to ja mam juz dawno, gorzej z jej realizacja:(

a ja prowadze intensywne poszukiwania czegos do szpitala i jestem zalamana, koszule sa albo tak brzydkie ze patrzec na nie nie moge, albo tak drogie ze jak mam zalozyc 3 razy to mi sie noz w kieszeni otwiera. A zwykle pizamy na ramiaczkach maja bokserki w komplecie, przecie nie wyskocze w czyms takim w szpitalu, fakt ze moze celulit sie ze mnie nie wylewa, ale co mam posladkami swiecic...to nie rewia mody wrr

a ja zkkupilam ostatnio na przecenie dwie bawelniane sukienki letnie. Bardzo ladne, dlugosc przed kolanko, z dekoldem na wystawienie bufetu;) jedyny minus to to,ze sa na ramiaczkach. Ale dokupie jakis cieply szlafroczek i bedzie ok.
Moze to tez rozwiazanie dla Ciebie

no ja tez zapakowałam letnia sukienke na ramiacza z takim dekoldem ze jak nie zawiazałam ramiaczek to cały biust by było widac i chyba do porodu ja przeznacze. W szpitalu jest klima wiec moze bedzie ciepło i nie zamarzne

tak jak ja ;)

a co do koszuli to chyba do porodu jeszcze zmienię koncepcję... bo wolałabym, żeby też się rozpinała

moja sukienka ma bardzo duzy dekold a jak cos to jeszcze zsune ramiaczka i wedy to bede miała do pasa. A sukienki az tak mi nie bedzie szkoda jak cos a moze sie dopierze. Bardziej by mi było szkoda moich 4 nowych koszul. Kiedys spałam tylko w pizamie a od jakis dwóch lat polubiłam strasznie koszule. W domu na poczatku to w nich mam zamiar skikac przez cały dzien No chyba ze ktos przyjdzie. A napewno bedzie musiał wpadac moj przyjaciel aby mi zrobic jakies zakupy albo posiedziec z mała poł godzinki abym skoczyła do sklepu co by nie zdechac z głodu.

A mnie własnie wkurzył mezuc bo mu robia problemy z odejsciem z pracy. Przez co nie moze pojechacdo innego miasta i pokonczyc papiery do wizy i wrescie zawiatac do mnie. Dopiero bedzie ryczał ze mała juz na swiecie a on nie moze jej przytulic.
Juz to przezywa a jak bedzie fakt dokonany to na tyle ile go znam to zfiksuje

u mnie się właśnie nie da zsunąć ramiączek ani nic, więc chyba poszukam czegoś innego, najlepiej u mamy w szafie ;)
dawidowe biedny mąż... :( a przepraszam, że pytam-jak nie chcesz to oczywiście nie odpowiadaj-czemu np po porodzie nie pomogą Ci rodzice?oni chyba też są z Wawy jeśli dobrze zrozumiałam wszystko

Dziewczyny myślałyście nad koszulką nocną z krótkim rękawkiem do karmienia ale taką co nie trzeba niczego odpinać tylko odsłaniać np. MUZZY Dyskretna koszula nocna do karmienia – ceny, opis i opinie. Ceny już od 37.9 PLN ja mam takie 2 :) - nic nie widać żeby była do karmienia, a tak się sprytnie odchyla przy dekolcie (dziura tam jest) i już pierś na wierzchu :).Ja kupowałam te piżamki w normalnych sklepach z bielizną ( kosztowały od 33 do 38 zł). Jak oglądałam na allegro te piżamy to faktycznie takie jakieś dziwne a jak miałam kupić taką za te np. 20 zł plus koszt przesyłki to stwierdziłam że wyjdzie mi na to samo a będe miała na dłużej bo materiał gatunkowo dobry i nie widać żeby była ciążowa:)

dziewczyny wiem, że nie raz już była o tym rozmowa, ale ciężko się do tego dokopać.
powiedzcie co z aptecznych rzeczy jest takie niezbędne na początek, bo nie wiem co kupić :-( a nie mam nic

reklama
Ja kupiłam taką po porodzie, bo do samego porodu dostanę szpitalną

VIENETTA koszula nocna ciążowa do karmienia__S (1200571013) - Aukcje internetowe Allegro

Podoba mi się w niej to, że można sobie "odpiąć każdego cycka osobno", bo przymieżałam te odpinane na środku i potem trzeba kombinować i przesuwać materiał, żeby stołówkę otworzyć.

Za to dla Jagi nie mam absolutnie żadnej sukienki, trzeba coś kupić w końcu, bo chłopczyca będzie ;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry