dawidowe
Fanka BB :)
Kurier dojechał? jak nie to dzwoń i opi*****aj![]()
nie dojechał bo zapomniał Juz napisałam na ogolnym watku
A na marginesie zbaczyłam ze jestem z wami 7 miesiecy i strasznie wygadana jestem bo to jest 1 000 post
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurier dojechał? jak nie to dzwoń i opi*****aj![]()
Moriam a tam są zimowe czy jesienne?
Chyba zacznę się na allegro rozglądać.
oj wizje to ja mam juz dawno, gorzej z jej realizacjadziewczyny pokoiki i kąciki dla Waszych maluszków są przepięknezazdroszcze , u mnie pokój długi i nie ustawny więc nie będzie tak pięknie
buuu i jak już coś wymyśle to wtedy fotki wrzucę ,póki co wizji nie mam
![]()
a ja prowadze intensywne poszukiwania czegos do szpitala i jestem zalamana, koszule sa albo tak brzydkie ze patrzec na nie nie moge, albo tak drogie ze jak mam zalozyc 3 razy to mi sie noz w kieszeni otwiera. A zwykle pizamy na ramiaczkach maja bokserki w komplecie, przecie nie wyskocze w czyms takim w szpitalu, fakt ze moze celulit sie ze mnie nie wylewa, ale co mam posladkami swiecic...to nie rewia mody wrr
a ja zkkupilam ostatnio na przecenie dwie bawelniane sukienki letnie. Bardzo ladne, dlugosc przed kolanko, z dekoldem na wystawienie bufetujedyny minus to to,ze sa na ramiaczkach. Ale dokupie jakis cieply szlafroczek i bedzie ok.
Moze to tez rozwiazanie dla Ciebie
tak jak jaA na marginesie zbaczyłam ze jestem z wami 7 miesiecy i strasznie wygadana jestem bo to jest 1 000 post
tak jak ja
a co do koszuli to chyba do porodu jeszcze zmienię koncepcję... bo wolałabym, żeby też się rozpinała