reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja tez mam juz prawie kacik gotowy, czekam tylko na przesylke z Polski , tam mam posciel ktora tez od razu wypiore i zakladam - juz nie moge sie doczekac ....wozek tez juz do mnie jedzie w paczce :) jutro powinna juz dojsc i bede miala juz wszystko :)

reklama
a ja dziś zaszalałam bo się przestraszyłam po wizycie i kupiłam prawie wszystko:)kocyk,rożek,szlafrocek, termometry, majtki jednorazowe,podkłady na dół, na dół:)ogólnie wszystko co do szpitala i jak przyjedziemy:(no może nie wszystko ale najważniejsze

u mnie łóżeczko z materacem rozstawione. pościel - co u mnie oznacza ochraniacz, śpiworek i prześcieradło - uprane na suszarce, bo jakoś za prasowanie się nie mogę wziąć...

Ja jeszcze czekam na termometr co idzie paczka niby lotnicza już 2 tygodnie więc jakoś dziwnie jak na paczke lotniczą no ale... I jedne witaminy musze dokupić (KiD) i mamy wszystko i za tydzień na wizycie moge juz słyszeć "niedługo rodzimy" :)

No własnie nie z Chin ale zaczynam sie zastanawiac czy nie przez Chiny... Najpierw usilnie chca cos kupowac a potem sie ociagaja z wysłaniem, denerwuje mnie to bo jak znam życie to pewnie jeszcze nie wysłana...

zawsze tak jest , jak nas troche czas pili to jakos w efekcie dostajemy to na ostatnią chwilę- nigdy wczesniej :-). To tak jak akurat potrrzebujesz cos kupic i szukasz i szukasz i oczywiscie znaleźć tego nie mozesz, a potem jak juz tego nie potrzebujesz to nagle trafiasz na tą rzecz i to w kilku sklepach. Normalka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry