reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja najgrubsze jakie mam to 2 polarkowe w tym jeden jest różowy - prezent zanim wiadomo było kto w brzuchu siedzi, ale i taki bedzie ok, najwyzej mnie Franek przeklnie jak sie za kilkanascie lat zobaczy w różowym kocyku zawiniety na zdjęciach :)
Grubszych juz nie kupuje bo w domu potrzebny raczej nie bedzie a na spacer mysle że nawet w zimie kombinezon, spiworek i ten kocyk wystarczy.

W biedronce od czwartku świecące naklejki Disneya jakby ktos był zainteresowany http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/oferta_tygodnia/

Ostatnia edycja:
reklama
a ja wreszcie jestem posiadaczką wózka :-)
Dziadziuś w sobotę zakupił furę dla wnusia .... strasznie się cieszę.

Załączniki

• DSC01212.jpg
    DSC01212.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC01208.jpg
    DSC01208.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC01210.jpg
    DSC01210.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 84
Doris- wozeczek super sie prezentuje. Mozesz zmierzyc wymiary wewnetrzne gondoli?
ja caly czas na etapie szukania wozka:)
przerobilam milion opcji. Najblizej na chwile obecna jestem zakupu Jedo Fyn 4ds. Ze wzgledu na gondole i amortyzacje.
Spacerowka slaba, pewnie bede zmieniac.
Szkoda zreszta, ze nie mozna kupic samego glebokiego wozka. U wszystkich producentow w zasadzie tylko w zesawie:(

Super wózek ! Zresztą wszystkie wózeczki nowe są fajne, mają taki nowoczesny wygląd.
Ja małą muszę wpakować do wózka po synu sprzed 10 lat :( Cieszę się z Wami z zakupów, ale troszkę mi żal :( buuuu

reklama
Doris- wozeczek super sie prezentuje. Mozesz zmierzyc wymiary wewnetrzne gondoli?
ja caly czas na etapie szukania wozka:)
przerobilam milion opcji. Najblizej na chwile obecna jestem zakupu Jedo Fyn 4ds. Ze wzgledu na gondole i amortyzacje.
Spacerowka slaba, pewnie bede zmieniac.
Szkoda zreszta, ze nie mozna kupic samego glebokiego wozka. U wszystkich producentow w zasadzie tylko w zesawie:(

wymiary wewn.
78 cm / 35 cm / 19 cm

Maga jak ja bym miala wózek po starszym synku to pewnie tez bym nie kupowala , ale oddalam go takiej biednej rodzinie dawno temu.
Poza tym to w moim wypadku wózek to prezent od mojego taty .... takze nie wiem jakby to bylo gdyby nie on.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry